2777
2789
عنوان

این سوال رو خانم ها جواب بدن

331 بازدید | 35 پست

من از دختری سر کارم خوشم میاد ولی برای اینکه زودتر باهام ازدواج کنه بهش گفتم

میخوام با کسی دیگه ازدواج کنم

البته خودش میدونست الکی میگم بعدش 8 ماهه کم حرف میزنه

بعد الان یکی از خانم های دیگه اداره اومده یک نفر رو واسطه کرده گفته با من صحبت کنه که چون از من خوشش میاد

جالبه این نفر جدید دوست اون دختری هست که من دوستش دارم

من نمیخوام بهش خیانت کنم

این داستان رو بگم به دختری که دوستش داره

گفتم داستان نشه در محیط کار

هرچند دختری که دوستش دارم دیگه با من حرف نمیزنه

نمنه‌ دیسن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرکت بچگانه ای کردین! معلومه که دیگه جایی تو افکارش ندارید. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا به دختری که دوسش داری گفتی یه نفر دیگه دوست داری؟

الان پیش خودش فکر میکنه شما آدم. ببخشید میگم هولی هستین ک نگاه تون به این دلتون به یکی دیگه 

اگ میخوایم قشنگ برو بهش بگو  اون خانم دومی هم خودش عقب میکشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان جریان این دختره دومی رو بگم بهش؟

فرقی نداره. شما بهش گفتین میخواین با کس دیگه ازدواج کنین حالا چه دختر دومی باشه چه صدمی دیگه اهمیتی نداره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

البته یکم خراب کردی ولی شاید بشه جمعش کرد

خب براش توضیح بده 

و برای اینکه ازت مطمئن شه جلوی خودش به اون واسطه بگو که من کِیس خودمو پیدا کردم

چند سالشه و تو چندسالته که انقدر وارد نیستی😅😪🌸

معلومه کم حرف میشه مگه مسخره شماست ک دراومدی اینجوری بهش گفتی و توقع داری کنار نکشه 

بعضی وقتا شما مردا کارایی میکنید ادم مغزش رد میده ازدستتون

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
معلومه کم حرف میشه مگه مسخره شماست ک دراومدی اینجوری بهش گفتی و توقع داری کنار نکشه بعضی وقتا شما مر ...

فکر کرد دختره الان میگه وای خاک بر سرم عاشقش بشم تا از دستم در نرفته! 

صادقانه حرف دلت بهش بگو همین.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

داستان رو به خانم اولی بگم طوری نیست؟

خیلی راحت راستش بگو  که این مدت شما رو دوست داشتم شرایط ش نداشتم که بهتون بگم  یا خواستم بیشتر مطمئنبشم برای این رابطه و.... نمیدونم از این حرفها دیگه  لازم نیست از اون خانم دوم حرف بزنی. میتونی بعدا بهش بگی. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......