2777
2789

ماپیش ثبت ناموانجام دادیم مدارکشم بردم پولوواریزکردم گفتن مدیرازاینجاتاییدمیکنه توسایت مای مدیومیشینه توبچه های اینجاچن روزه میخوام چک کنم مای مدیوکدرهگیریمومیزنه نامعتبرچرا؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماراحت میتونی بری توسایت؟؟؟

یا اینکه میدونی چیکار کنی برو داخل سایت مای مدیو دوباره گزینه پیش ثبت نامو بزن چندتا گزینه اول که پر کنی اینکه وضعیت ثبت نام بچت چطوره میاد با کد رهگیری نزن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما همه مراحل ثبت نام رو عملا انجام دادی دیگه نگران نباش بچه ات توی اون مدرسه هست ولی این تاییدیه ها و سایت مای مدیو ممکنه حتی تا اخر مرداد اینا هم طول بکشه . من دخترم پارسال هفتم باید میرفت اول تیر ثبت نام کردیم ولی اخرای مرداد مدیر ثبتش کرد . بازم اگر دلت اروم نیست یه سر برو مدرسه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اون پیش ثبت نامه

باید مدارک ببری مدیر اونجا برات تایید میزنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دخترم پیش ثبت نام کردم 

بعد بردم مدرسه ثبت نام کردم 

الان متوجه نشدم شما مدرسه حضوری ثبت نام نکردی ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

سلام منم همین مشکلو داشتم زبان کلا انگلیسی باشه خطی تیره یا_ اندرلاینو دقت کنید

من خودم اشتباه میزدم میگفته اشتباهه ولی وارد شدم بالاخره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام منم همین مشکلو داشتم زبان کلا انگلیسی باشه خطی تیره یا_ اندرلاینو دقت کنیدمن خودم اشتباه میزدم ...

اهان خط تیره داره راس میگی ،یکی ازبستگان پرسیدم گفت تاشهریورطول میکشه مدیردیقه ی 90میزنه خودش