یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا اینکه میدونی چیکار کنی برو داخل سایت مای مدیو دوباره گزینه پیش ثبت نامو بزن چندتا گزینه اول که پر کنی اینکه وضعیت ثبت نام بچت چطوره میاد با کد رهگیری نزن
عزیزم شما همه مراحل ثبت نام رو عملا انجام دادی دیگه نگران نباش بچه ات توی اون مدرسه هست ولی این تاییدیه ها و سایت مای مدیو ممکنه حتی تا اخر مرداد اینا هم طول بکشه . من دخترم پارسال هفتم باید میرفت اول تیر ثبت نام کردیم ولی اخرای مرداد مدیر ثبتش کرد . بازم اگر دلت اروم نیست یه سر برو مدرسه .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...