2777
2789
عنوان

مدت زمان آشنای چقد باشه بهتره

219 بازدید | 48 پست

سلام من الان دو ماهه به یه فردی آشنا شدم اخلاقش فعلا خوبه و قصدش جدیه و جهت آشنایی اومدن خواستگاری ولی گفتیم ما باید تحقیقاتو انجام بدیم بعد میشه دو ماه بعد بعد ماه صفر الان طرف خیلی عجله داره میگی نباید زیاد طولش داد فلان اخلاقش خوبه ولی میترسم اون چیزی که نشون میده نباشه به خاطر محدودیت ها خانوادم فقط هفته ای یکبار ملاقات میکنم 

از طرفی میخوام طولش بدم زمانی آشنایی رو از اون طرف هم میگم میترسم وابستش شم ضربه ببینم 

و پسر خیلی مشتاق زود ازدواج کنیم 

نمی دونم چرا دو دلم دوسش دارم ها ولی نمی تونم تصمیم جدی بگیرم اینو منو خیلی اذیت میکنه 

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم شش ماه باید رفت و آمد کنید بیرون برید و اخلاق هاشو ببینی و بسنجی بعد رسمیش کنید 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

به خونوادت بگو هفته ایی یه بار زمان بیشتری میبره و بدتر زشت میشه و هفته ای سه بار بریم بیرون که زودتر و کامل تر بشناسم و تو روی مردم طولانی نشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اشنایی فقط بیرون رفتن و حرف زدن نیست باهم پیش مشاور برید و حرفایی که قبل از ازدواج لازمه رو بزنید و اینکه حتما با حوصله و با دقت پیش برو 

بحث یه عمر زندگیه بلخره عجله همیشه کارو خراب میکنه

ازش بپرس چرا عجله داره بنظر من باید به افراد عجول مشکوک شد

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸
به خاطر فرهنگ و محدودیت خانوداه هامون فقط هفته یبار تو بیرون ملاقات میکنم

خب عزیزم مدت آشنایی رو بیشتر کن و هر بار ب چالش بکش طرف رو و امتحانش کن چه از نظر خساست چه از نظر نگاه به نامحرم چه از نظر گیر دادن ب تیپ و آرایش و خلاصه از همه نظر دو سه بار دیر آماده شو بزار منتظر باشه ببین اخلاقش تند میشه یا مهربونه از همه نظر بسنج

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
به خونوادت بگو هفته ایی یه بار زمان بیشتری میبره و بدتر زشت میشه و هفته ای سه بار بریم بیرون که زودت ...

خانوداه پسر میگه محرمیت بخونیم راحت تر بیرون برید ولی خانودام قبول نمی کنن که رو دختر اسمم میمونه