2777
2789

من که هر دفعه خوردم معدم بیشتر اذیت شده😕

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه معده درد دارید؟ آخه شنیدم تو آب خیس بخوره بهتره برای معده

اره 

نمیدونم دیگه زیاد نمیخورم من کلا هرچی میخورم معدم درد میگیره پسته گردو بادوم زمینی حتی کمش

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸

انجیر خشک رو باید بندازین تواب شبو بمونه قشنگ خیس بخوره بعد هم ابشو هم خودشو بخورین برا ی شل کردن معده و بیرون روی خوبه وگرنه زیاده رویش خودش عامل معده درده

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

مشکله معده اتون چیه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

مشکله معده اتون چیه

مادرم ۷ سال پیش به خاطر معده بستری شد اون موقع زخم معده و التهاب معده داشت ولی الا باز یه مدتی که معده دردش شروع شده اونم خیلی شدید میخواستم انجیرم امتحان کنم فعلا میخواد یه مدت سیرابی بخوره ببینه بهتره یا نه  

یعنی برای زخم معده و التهاب معده خوب نیست ؟

ن اگه زخمه صبا ناشتا عسل با سیاه دانه قاطی کن روزی ی قاشق بخور زخمشو ترمیم میکنه من کاربر اقام ولی فک نکنم هیچ کس ب اندازه ی من معده درد کشیده باشه قرص امپرازول ام واسه زخم معده و ضعیفی خوبه ولی باید دکتر براتون تجویز کنه

مادرم ۷ سال پیش به خاطر معده بستری شد اون موقع زخم معده و التهاب معده داشت ولی الا باز یه مدتی که مع ...

سیرابی دوای معده اس بافتای معده رو احیا میکنه ولی ی چی برا معده درد محشره ک کل عفونته معده و واسه دردای مزمن معده خیلی مفیده شیر خر هست ک اگه بتونین پیدا کنین فوق العاده اس

ن اگه زخمه صبا ناشتا عسل با سیاه دانه قاطی کن روزی ی قاشق بخور زخمشو ترمیم میکنه من کاربر اقام ولی ف ...

اونم امتحان کرد ولی فایده نداشت امپرازول هم میخوره دریغ از یه اثر آب میخوره معده اش درد میکنه دیگه موندم واقعا چی بدم بهش فقط قرص کلیندیوم یکم اثر میذاره رو دردش