2777
2789
عنوان

دلم میخواست شوهر دوستمو بکشم

664 بازدید | 25 پست

دوستم نیست دخترخالمه 

ده سال پیش ازدواج کردن و همسرش همون قبل عقد بهش گفته بود ک مدتی ک تهران تنها بوده برای اینکه ب گناه نیفته ی خانمی رو صیغه کرده ک ازش ۱۵ سال بزرگتره و الان صیغه شون تموم شده و ...

دخترخاله ی من هم فکر کرده بود تموم شده و تو فشار تنهایی بوده و... ولی حدود سه سال بعد از ازدواجشون زمانی ک دخترخاله ام باردار بود تماس های اون خانم با شوهر دخترخاله ام دوباره شروع شد 

و این بار شوهرش میگفت اون خانم مرتب تحت فشار گذاشتتش بابت اینکه وقتی اون تو فشار جنسی بوده کمکش کرده و حالا نوبت این آقاس ک کمکش کنه 

اوایل سه روز یه بار میرفت خونه اون خانم و همش دری وری ب زنش میگفت ک کار خیره و تو ثوایش شریکی و.... 

بعد دیگه کم کم دخترخاله ی من مریض شد،ام اس گرفت متاسفانه و این آقا هم رابطه شو ب همین خاطر با اون خانم رسوند ب ماهی  یه بار دیدار 

تا پارسال ک ب دخترخاله ام گفت رابطه اش با اون خانم کامل تموم شده ! 

بیماری دخترخاله ی من متاسفانه پیشرفت هم داشته و هرزگاهی بستری میشه تو بیمارستان هنوز 

حالا سری قبلی ک بستری بود دکتر گفت باید منتقل بشه ب بیمارستان دیگه ای و چون دستگاه خاصی رو نداشتن  رضایت میخواستن برای جاب جایی با آمبولانس

من پیشش بودم و زنگ زدم ب شوهرش ک بیاد 

شوهرش گفت من سمت فلان خیابونم و تا یک ساعت دیگه میرسم 

اون خیابون همون محل زندگی همون خانم مسنه صیغه ایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آقا رسید و من بهش گفتم ماجرا چی بوده و رضایت داد و دخترخاله ام روان درمانش انجام شد 

من ب روی اون اقا نیوردم و ب دخترخاله ام چیزی نگفتم 

تا امروز صبح ک دخترخاله ام بهم زنگ زد با گریه و گفت حلما فک کنم حمید باز با همون زنع است 

دستای من یخ کرد این ور خط

چون دخترخاله ام الان هم حالش خیلی بده و بهش گفتم نه فک نمیکنم و باهاش مستقیم حرف بزن و ....

الان نمیدونم چی کار کنم واسه دخترخاله ام

دلم میخواست میشد برم شوهرشو بکشم واقعا

ببخشید ولی تقصیر خود دختر خاله شماست

کدوم ثواب آخه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بیچاره دخترخاله ت😔😔 

بمیرم براش چه عذابی کشیده😔

شوهر منم مدام در حال خیانته و الان داره طلاقم میده

خوب دختر خاله تو درک میکنم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

خب دیگه زنی که برای خودش همچین انتخابی کرده ولی ادامه داده به انواع مرض دچار میشه 

این مرد انتخابش این سبک زندگیه 

این خانم باید جدا بشه تا بدتر اینو  تجربه نکنه 

مگه جنگله بزنید و بکشید طلاق برای این وقتاس

طلاق عاطفی بگیره و تمومش کنه بزار بره با هرکی هست چرا خودشو داغون میکنه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

منم بعد از ازدواج فهمیدم شوهرم همسر صیغه ای  داشته اونم با یکی همسن مادرش...البته رابطشون تموم شدس و من جدا بعد ازدواج چیزی از همسرم ندیدم و همه چی بینمون خوب بوده ولی خب... گذشتش اذیتم میکنه هر از گاهی 

ببخشید ولی تقصیر خود دختر خاله شماستکدوم ثواب آخه

دخترخاله ی من قبلا ی بار ازدواج کرده و جدا شده 

پدر و مادرش هم قبلا جدا شدن و هیچ پشت و پناهی نداره

از سر بی کسیش هست ک من میرم پیشش بیمارستان 

اگر کسی پشتش بود این مرتیکه نمیتونست انقد زجرش بده