2777
2789

سلام من ۶ سال پیش طلاق گرفتم. یع دونه دختر دارم که با خودمه الان دیگه ۱۸ سالشه.پدرش هیچ کمک مالی بهش نکرده .اصلا نگفت دخترم .خب چه گناهی کرده که باید من ساپورتش نکنم حتی بهم گفت ریحانه برای من مرده چونکه شیر تو رو خورده. و بچه توه. اینم بگم دلیل طلاقمون توهمات که از مواد میزد و فحاشی ها .واقعا حونمون در خطر بود .البته ۱۴ سال باهاش زندکی کردم هربار فقط تو ترک بود باز شروع میکرد .اینکه چطور شد من و شوهر دادن به این اقا هم خودش داستانه ولی از روز اول معتاد. بود و... منم یع دختر ۱۸ ساله بودم الان ۳۸ سالمه.حالا بعد ۶وسال میخوام برم سهم الارثی که ازمادرش بهش میرسه توقیف کنم .میگن توقیفم نکنی چونکه مهریه بهت بدهکاره اگه بفردشه هم برمیگرده اخه باید ۳ میلیون هزینه کنم تا بتونم فقط توقیفش کنم .به نظرتون اینه برم توقیف کنم یا ولش کنم اگه بفروشه هم برمیگرده فقط دردسرش زیاد میشه ولی اونحوری که توقیف کنم نمیتونه بفردشه که بخواد برگرده گفتم مهریه بگیرم حداقل برای دخترم

۳تومن ک چیزی نیست برو دنبالش حتی اگه کاری نشه انجام داد

دمت گرم بچه ب دهن گرفتی اوردی پیش خودت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حق و حقوق خودت و دخترت رو بگیر 

دخترت بزرگ میشه میخواد ازدواج کنه یا کسب و کار راه بنداره خرج داره 

من زیاد اطلاع ندارم ، ولی با یه وکیل خبره یا مشاور حقوقی صحبت کن بعد اقدام کن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
هیچی ندلشت .باورت میشه نفقه دخترم که نداد یارانه اش هم تازگیا قط کرد اخه قبلا تو حساب من میومد

اگر بذل نکردی میتونی بگیری. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

باید توقیف کنی

چون اگه بفروشه دیگه از دستت میره وخیلی سخته پیگیری

خدا بهت توان بده که خودت کار کردی بچتو بزرگ کردی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.