2777
2789
عنوان

افغانی

281 بازدید | 21 پست

چرا نی نی سایت هرچی تاپیک درباره افغانیاست رو حذف میکنه؟

خوبه والا موقعی که کاربر فیک وارد سایت میشه و خزعبل میگه اینا خوابن تا یکی بخواد راجع به ذات این افغانیا حرف بزنه نی نی سایت حذف میکنه

فکر کنم ادمیناش افغانین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون موجب جر و بحث میشه بین کاربرها و توهین میشه به این و اون برای همین حذف میکنن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نه تعدادشون اینجا زیاده و فقط پشت گوشی وطن پرستن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه چون موجب جر و بحث میشه بین کاربرها و توهین میشه به این و اون برای همین حذف میکنن

والا بین ایرانی ها ک جر و بحث نمیشه ک

اگ بشه ی افغانی اومده زر زده😂🤣ک خب اون کلا فاقد اهمیته

والا بین ایرانی ها ک جر و بحث نمیشه کاگ بشه ی افغانی اومده زر زده😂🤣ک خب اون کلا فاقد اهمیته

اتفاقا میشه بین خودمون هم چون یکی میاد برمیگرده میگه نژاد پرست نباشید و اگه دختراشون برگردن کشور خودشون که نمیتونن تحصیل بکنن ما باید حامی حقوق زنان باشیم از اینجور حرفا

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نون خشک بدیم بهشون بلکه آروم شن

بعیده 

اینا وقتی کشور خودشون بودن نون خشکی بودن الان فکر میکنن کسی شدن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تاپیکایی که زیرش دعواست زیاده اونا رو حذف نمیکنن

دعوا با دعوا فرق داره آخه... من توی چند تا از همین دعواهای تاپیک‌های افغان بودم در لول دیگه‌ان اصلا

اتفاقا میشه بین خودمون هم چون یکی میاد برمیگرده میگه نژاد پرست نباشید و اگه دختراشون برگردن کشور خود ...

اره خب حامی اونا باشیم بعد اونا راحت باشن زن و دخترهای مارو آزار بدن و بکشن 

اونا حق و حقوق دارن دختر و زن ایرانی نه