2777
2789
عنوان

افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
اره خب حامی اونا باشیم بعد اونا راحت باشن زن و دخترهای مارو آزار بدن و بکشن اونا حق و حقوق دارن دختر ...

یا مثلا میگن همهٔ افغان‌ها بد نیستن و همه رو نباید با هم بسوزونن و از اینجور حرفا زیاد زده میشه یکی هم میاد جلوشون گارد میگیره و دعوا میشه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بین ایرانی ها ک جر و بحث نمیشه کاگ بشه ی افغانی اومده زر زده😂🤣ک خب اون کلا فاقد اهمیته

بین خودمون هم بحث میشه ولی دقت کردید اونا فقط فحش زشت میدن؟ ندیدم یه نفرشون بیاد منطقی حرف بزنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یا مثلا میگن همهٔ افغان‌ها بد نیستن و همه رو نباید با هم بسوزونن و از اینجور حرفا زیاد زده میشه یکی ...

اگه کسی گفت بگو تو غیب میدونی بیا خوب و بدشون رو جدا کن بقیه اش چشم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یا مثلا میگن همهٔ افغان‌ها بد نیستن و همه رو نباید با هم بسوزونن و از اینجور حرفا زیاد زده میشه یکی ...

خیلی بامزه و احمقن واقعا

بدتر از اون کسایین که میان ایرانی های مهاجر رو با افغانیای مهاجم مقایسه میکنن

اخه جادوشون همراهشونه اگه جادو نداشتن که چهل سال یه کشور پذیرایی شپش هاشون نبود یه مشت بیکار بی عار علاف مریض از هر نظر بدون هیچ آورده سودمندی با کلی ضررر نیمومدن بموننن فک کن خواهرت دوروز برات دردسر درست کنه میگی دیگه خواهرم نیست اونوقت یه مشته  افغانی بی سواد جهل ساله آمدن هر کاری دلشون خواست کردن از کثیف کردن چهره شهری و معتبر از استفاده کردن خدمات بدون پرداخت مالیات از یارانه ها سوبسیت کارها مشاغل کلی هم دزدی تجاوز آخرم ملت دلشون میسوزه براشون خوب دیگه جادو کردن ملتو

افغانی اکر خوب داشته باشه خیلی معدود و اندک که اصلا با بداش به چشم نمیاد