2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه پدر یا مادر دختره خوب نباشن گناه دختره چی بوده

خوب نیستن یعنی چی؟

مثلا معتادن؟

اگر معتادن هیچ ربطی به دختر نداره

ولی خصوصیت های بد چرا

چون بعدا دخالت میکنن و...

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
دقیقا اعتیاد و فقر و این حرفا

خیر اینا ربطی به دختر نداره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اره به نظر منم زیاد تاثیری نداره

افرین خوبه که نظرم رو تایید کردی گلم بخدا من انقدر دختر هایی دیدم از گل پاک تر ولی فقط خانواده ضعیفی دارند بعد میگن این ها بد اند..دیدمم که پدر و مادر شغل خوب خونه و ماشین لوکس ولی دختر ذره ای ادب و تربیت نداره رفیق باز و کار خودش رو میکنه هزاران راه ناخلف و دوس پسر بازی پنهانی!در نتیجه این زن زندگی نیست زن یک سال زندگیه ولی دختر از خانواده ضعیف از اینکه خودت اخلاقش بشناسی زن یک عمره اتفاقا انقدرم با محبت و خوبن

خب قطعا بزرگ شده اون خانوادست و رفتارش خلق اونارو داره اما.من دیدم دختر هایی که از گل پاک ترند اما خ ...

خب همین پدر به اصطلاح. هار و عصبی صدرصد روی زندگی اون دختر و اینده اش و ازدواجش تاثیر گذارـپسری که بره خواستگاری این دختر اگر دوتا رفتار بد از پدرش چه خودش چه خانواده اش ببین خب تکلیف مشخصه متاسفانه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقا اعتیاد و فقر و این حرفا

به‌نظر‌من‌بچه‌هایی‌که‌اعتیاد‌وفقر‌رو‌از‌نزدیک‌دیدن‌کمتر‌میرن‌سمت‌اعتیاد‌چون‌میدونن‌ته‌اش‌چیه‌یه‌جور‌تنفر‌دارن‌

خب همین پدر به اصطلاح. هار و عصبی صدرصد روی زندگی اون دختر و اینده اش و ازدواجش تاثیر گذارـپسری که ب ...

بله عزیزم حرفتون صحیح ولی میگم ذات انسان ها بخدا تقلید از روی کسی نیست من انقدر دختر دیدم تو خانواده ضعیف فقط بخاطر یک سری مشکلات که مربدط به کس دیگست داره عذاب میکشه انقدر با محبت با ادب دل پاک بساز اهل زندگی ولی دیدم از یک خانواده که پدر مادر خوب همه چیز مالی دارن اما دختر به شدت بی ادب حرف و کار خودش کنه دوس پسر بازی و رابطه های جنس.ی و و و هزاران کثافت کاری دیگه که صرفا فقط مردم میگن نه اون ابرومند پدر مادرش در صورتی که دختره واقعا به چشم دیدم بد بودنش....ما ادم ها فقط به ظاهر قضاوت میکنیم میگیم مردم بگن خوبه خوبه ولی اون زن یک سال زندگیه...زن عمری از خانواده ضعیفه از اخلاق و رفتار خوبه اونی که عذاب کشیده بساز و با محبته

30 درصد

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

افرین خوبه که نظرم رو تایید کردی گلم بخدا من انقدر دختر هایی دیدم از گل پاک تر ولی فقط خانواده ضعیفی ...

عزیزم دقیقا من خودم قربانیم و خیلیا من بر حسب اینچیزا میشناسن در حالی که یه سری از اتفاقات اصلا تقصیر من نبود و من بخاطر اون ها قضاوت شدم   برای همین میگم شاید هیچوقت انتخاب کسی یکی مثل من نباشه

لا حول ولا قوة الا بالله