2777
2789
عنوان

عشق دوم بودن ادما خیلی سخته

812 بازدید | 71 پست

هی خودتو مقایسه میکنی هی ترس خیلی چیزای دیگه... ولی خب اون اولیناشو با من تجربه کرده خودمو هی دلداری میدم

همیشه ازش گه گاهی میپرسیدم اونم با ذوق تعریف میکرد اعتراض که میکردم میگفت نه بابا اون عشق بچگیه چرته 

میگفت فکر نمیکردم هیچوقت عاشق بشم هیچوقت مثل اون پیدا کنم اما تورو پیدا کردم احساس میکنم همش چرته با اینکه اون ازدواج کرده اما فکر می‌کنم چون شبیه اون بودم کنارمه 🙂نظراتتونو بگین دوستان خوشحال میشم🩷

منم عاشق یکی دیگه بودم 

خییییلی دوستش داشتم 

همون عشق بچگی و این حرفا 

الان چون شوهرم روحیات اونو داره 

باهاش ازدواج کردم ولی شوهرم رو دوست دارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال زندگیتو بکن مهم اینه انتخابش شما بودی

الان لحظه های خودتو الکی خراب میکنی که جی بشه؟ کاری ازت برمیاد؟ چیزیو میتونی تغییر بدی؟ اگه جواب منفیه پس ولش کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بیخیال من خودم هزار بار عاشق شدم عاشق هر کی میشم قبلی انگار هیچوقت وجود نداشته 🤣

مگه از نوزادی با یکی رل بزنی ک عشق اولش باشی

وگرنه تو زندگی هر ادمی چندین تا بوزینه بوده

ب این چیزا فکز کنی فقط اعصابت خورد میشه

من گاهی این حس رو نسبت به نامزد سابق شوهرم دارم

تصور اینکه اون رو بیشتر از من دوست داشته اذیتم میکنه چون عشق اولش اون بوده و همه چیزو با اون تجربه کرده

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
منم عاشق یکی دیگه بودم خییییلی دوستش داشتم همون عشق بچگی و این حرفا الان چون شوهرم روحیات اونو داره ...

خب شوهرتونو دوست دارین ممکنه ته قلبتون حسیم به اون باقی مونده باشه

دوخط اخر پیامتو نفهمیدم میشه توضیح بدی عزیزم

شوهرم اخلاقش خیلی شبیه اون هست 

حرف زدنش و دوست داشتنش 

ابراز علاقه هاش همه کپ اون هست 

انگار یه روح و دو جسم هستن 

ولی خب شوهرم رو دوست دارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به این چیزا فک نکن 

سعی کن عزت نفستو ببری بالاتر اینجوری دیگه این فکرا نمیاد سراغت 

مردا خیلی زودتر از اون چیزی که فک میکنی کسی که از جلو چشمشون دور میشه رو فراموش میکنن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خب شوهرتونو دوست دارین ممکنه ته قلبتون حسیم به اون باقی مونده باشه

هیچوقت از بین نمیره ولی کمرنگ هست 

اگر عاشقت شده و تو رفتارش دیدی که عاشقته  این و مطمئن باش عشق دوم خیلی ناب تر از عشق اوله

عشق اول از روی هیجانات و .. هستش عشق دوم با چشم باز تر و .. هستش

عشق دوم خیلی بهتره که تونسته برای بار دوم عاشقش کنه 

مقایسه نیاز نیست 

بهترین خودت باش 

عاشق خودت شده 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

عشق فوران نیازهای جنسی هست همراه با مقداری توهمات 

دیگه نباید توهماتش رو اونقدر زیاد کرد که اصلی هم فراموش بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .