مینویسه مطلب شما به زودی منتشر خواهد شد لطفا پیگیری کنید خیلیییییییییییییییییییییییی باگ داره سایت
مثلا شما اینجا نقش نی نی یار دارید والا خسته شدیم 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
بچه ها هرکی میتونه هر چی آیدی نی نی یار داره تگ کنه پدرم در اومده دیگه
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
واسه منم چندین بار همین طور شد... دیگه بیخیال تاپیک زدن شدم...
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه منم چندین بار همین طور شد... دیگه بیخیال تاپیک زدن شدم...
ای کاش برای من فقط تاپیک بودددد
حتی نمیتونم حرفی بزنم
اگ آیدی نی نی یار دارید تگ کنید لطفا🫠
سلام. مساله شما حل شد؟ چیکار کردین؟ منم مشکل شما رو دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
سلام. مساله شما حل شد؟ چیکار کردین؟ منم مشکل شما رو دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه والا هنوززز