2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من نمیخوام کسیو خراب کنم اصلافقط تو دلم میگم چرا من ندارم

عزیزم این حسادت نیست این غبطه خوردنه بزن گوگل میاره برات ؛ اما باید مقایسه رو کنار بذاری تا طعم آرامش رو بچشی .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ن من نمیخوام کسیو خراب کنم اصلافقط تو دلم میگم چرا من ندارم

اینی اسمش حسرت هست ما هممون گاهی همینجور میشیم مهم اینکه این حرف باعث بشه ما هم به حرکتی بزنیم و تلاش کنیم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم این حسادت نیست این غبطه خوردنه بزن گوگل میاره برات ؛ اما باید مقایسه رو کنار بذاری تا طعم آرام ...

واقن؟؟

مثلا من خودم تو رشته خودم خیلی موفقم ولی همش دوستامو نگا میکنم میگم چرا من اون رشته رو نتونستم بخونم و ازین چیزا

وگرنه تو قیافه و اینا اصلا حسودی نمیکنم

بیشتر بحث موفقیت و ایناس

، ب‌چی حسودی کردی حالا

مثلا چرا ی رشته دیگه نخوندم و یکی دیگه خونده

در حالی ک تو رشته خودم موفقم مدرکم اینارو گرفتم ولی فکرش اذیتم میکنه هنوز بعد چندین سال

واقن؟؟مثلا من خودم تو رشته خودم خیلی موفقم ولی همش دوستامو نگا میکنم میگم چرا من اون رشته رو نتونستم ...

آره عزیزم این غبطه خوردنه :)

اما باید مقایسه رو کنار بذاری ‌.

به عواقبِ کارهات فکر کن(: