2777
2789
عنوان

بچه اول مشکل ژنتیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 55 پست

پسر شما خوب میشه شک به دلت راه نده پسر من مشکوک به اوتیسم بود هیچی نمی گفت من یادمه یه بار تو تلویزیون داشت حرم امام رضا را نشون میداد منم زار میزدم و التماس میکردم بچه م خوب بشه یهو پسرم گفت حرم زیبا هیچ وقت فراموش نمیکنم من همینو تو پیامک فرستادم واسه اون برنامه اتفاقا هفته بعدش پیامم را خواندن و دعوتم کردن مشهد به همراه پسرم از اون موقع پسرم کم کم خورد خورد حرف افتاد و بهتر شد شرایطش بماند که بعدش از طرف برنامه هیچ پیگیری نکردند واسه مشهد رفتن ولی شد واسه من یه نشونه و بعدش خودم رفتم کلی نذر و نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر شما خوب میشه شک به دلت راه نده پسر من مشکوک به اوتیسم بود هیچی نمی گفت من یادمه یه بار تو تلویزی ...

عزیزم من خیلی خواب حرم رو دیدم و یه بار بردمش خواب دیدم تو حرمم و بهم یکی گفت بچتو خدا شفا داده با گریه از خواب بیدار شدم

الان بعد چهار سال تازه خودش رو چهاردست پا میکنه اینقدر خوشحال میشم انگار همه دنیا رو بهم دادن

پس مطمئن باشید خوب میشه . من یادمه همش میگفتم خدایا شکرت که پسرم نابغه است خوب حرف میزنه و خداروشکر هم شد فقط شکر گزاری کن خدایا خودت معجزه کن

عزیزم من خیلی خواب حرم رو دیدم و یه بار بردمش خواب دیدم تو حرمم و بهم یکی گفت بچتو خدا شفا داده با گ ...

عزیزم خدا به بچه هامون رحم کنه . خیلی خوشحالم کردی انشالله خوب میشه گلم 

نمیدونم چیکار کنم که از حالت افسردگی در بیام با خودم میگم بچم که خوب شد زندگی میکنم به خودم میرسم می ...

مطمئن باشید خوب میشه افسردگی واسه حجم زیاد مسولیتی که دارید و دوست دارید زودتر نتیجه بگیرید