2777
2789
عنوان

بچه اول مشکل ژنتیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 55 پست
اره من الان یه سال درگیر آزمایش و اینا هستم بچه دار نشدم دوباره ولی همسرم میگه بیا بچه دارشیم واقعا ...

ن خب شما ک بچه اولتون مشکل ژنتیکی دارع همینجور نمیتونین بچه دار بشین فک کن ی درصد احتمال بدع این یکی هم اینجوری بشه اون موقع هم خودت هم اون طفل معصومو اذیت میشین پیگیر باشین ولی بازم نظرم اینه تمرکزتو بزار رو پسر خوشگلت و کارایی ک دکترا میگن کاردرمانی و ...انجام بدین حتما نتیجه میده به امید خدا

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و چند ساله میبری بچتو کاردرمانی و تغیری کرده

از ۸ماهگی میبردم مدتیه دلسرد شدم رها کردم که اشتباه کردم خیلی بدتر شده

تا کوچیکن میشه تمرین کرد بعدش سخت تر میشه کاردرمانی رو قطع نکن اصلا

تو گروه تلگ رام دنیای سی پی هستی؟

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

عزیزم من یادمه پسرمو می‌بردم گفتار درمانی تاخیر در گفتار داشت یکی بود شش سالگی راه افتاد امیدت را بده بخدا از خودش بخواه معجزه می‌کنه واست صبور باش می‌دونم خیلی سخته ولی انشالله خدا خودش بهت نیرو بده 

اره من الان یه سال درگیر آزمایش و اینا هستم بچه دار نشدم دوباره ولی همسرم میگه بیا بچه دارشیم واقعا ...

سلام

خدا بهت سلامتی بده و به فرزند دلبندت

صبر کنید تا جواب آزمایش ژنتیک بیاد. حتما از مشاور ژنتیک کمک بگیرید تا تجزیه و تحلیل کنه نحوه ی وراثت این بیماری توی خانواده ی شما چطوره و اینکه اگه فرزند دومی به دنیا بیارید که همجنس فرزند اولتون نباشه ، سالم به دنیا میاد یا نه.چون بعضی از بیماریهای ژنتیکی فقط به یه جنس منتقل میشه و بیمارشون میکنه ولی جنس دیگه سالم به دنیا میان

و اینکه حتما قبل از اقدام به بارداری دوم ، نظر کنید یا ... که ان شاءالله ختم به خیر بشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اره انجام میدم ولی شوهرم رو چیکارش کنم

شوهرت ینی انقد فهم شرایطت شما و بچتون براش سخته واقعا ک.حسابش نزار هر چی گفد ی گوشت در باشه اونیکی دروازه.برات دعا میکنم خدا هیچ مادریو نامید از درگاهش برنگردونه💙

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

عزیزم من یادمه پسرمو می‌بردم گفتار درمانی تاخیر در گفتار داشت یکی بود شش سالگی راه افتاد امیدت را بد ...

مشکل بچت چی بود عزیزم که شش سالگی راه افتاد خداروشکر که خوب شد  خدا نگهدار بچت باشه انشالله پسر منم خوب شه 

سلامخدا بهت سلامتی بده و به فرزند دلبندتصبر کنید تا جواب آزمایش ژنتیک بیاد. حتما از مشاور ژنتیک کمک ...

سلام مرسی عزیزم آره من واقعا استرس دارم که جواب آزمایش چی میشه و میشه بهم بگن میتونی بچه دار شی و ژنتیک جهشی بوده و ناقل نیستید که نفس بتونم بکشم 

مشکل بچت چی بود عزیزم که شش سالگی راه افتاد خداروشکر که خوب شد خدا نگهدار بچت باشه انشالله پسر منم ...

عزیزم بچه من نه یکی دیگه بود تو اون کلینیک واسه درمان میومد پسر من تاخیر در گفتار داشت.نمیدونم اون بچه چه مشکلی داشت ولی یادمه که عمل هم انجام دادن 

شوهرت ینی انقد فهم شرایطت شما و بچتون براش سخته واقعا ک.حسابش نزار هر چی گفد ی گوشت در باشه اونیکی د ...

شاید باورت نشه شوهرم بیشتر هر کسی عذابم داده درسته حساس بوده رو بچه و دوسش داره بهم میگفت اگه مشکل ژنتیکی نباشه جتما تو بچه رو زمین زدی که اینجوری شده من میکشمت اگه تقصیر تو باشه ای خواهر اگه بخوام بگم چی کشیدم با سن کمم و پیر شدم رنج های بچم جدا اطرافیان جدا  و یه همسر که تکیه گاه نیست جدا

عزیزم بچه من نه یکی دیگه بود تو اون کلینیک واسه درمان میومد پسر من تاخیر در گفتار داشت.نمیدونم اون ب ...

من پسرم در حد چهار تا کلمه میگه تازه میبرمش گفتار درمان دو جلسه هست میبرمش