2777
2789

سلام خانوما من نامزدم و هنوز رابطه نداشتم 

چند روز پیش رفتم دکتر زنان بهم گفت نوع هایمنم ( پرده بکارت) خاصه و احتمال داره با رابطه پاره نشه و اگه پاره شه با خونریزی شدیده و شاید کارم به بیمارستان بکشه 

میخواستم بدونم شما تجربه این مدلی داشتین؟

دکترم پیشنهاد. داد جراحی انجام بدم که یه قسمتبشو برش بزنن

خیلییی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم رابطه داشته باشم یا ریسک نکنم و قبلش با جراحی اوکی کنم؟

تورو خدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ترجیح میدم رابطه داشته باشم و جراحی نکنم

دقیقااا

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من شنیدم یکی اینجوری بود توی فامیل 

انسدادی بود

آخرم نشد رابطه داشته باشه

رفتن جراحی کردن  انگار تیغ زدن  و از بین بردنش

ولی خب مشکل خطرناکی نبود

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!