2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان توروخدا به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 45 پست
میگه بریم دکتر اصلا نمیخواد من اذیت بشم اونم اولین تجربشه واقعا نمیدونیم دوتایی چیکار کنیم

با خودش برو دکتر گواهی هم حتما حتما حتما بگیر دکتری هم برو که خودش پیشنهاد میده که بعدا نکن با دکتر ساخت پاخت کردی 

تهش هیچیت نمیشه شب عروسی بذار خودتون انجام بدید تهش خونریزی هم کنی میبرن دکتر چیزی نمیشی ولی به دلش نمونه که نشده 

اگه هم انسدادی هستی که کلا هر کار کنه باز نمیشه ومجبوزی بری دکتر نمیتونه کاری کنه بعد جراحی می‌کنی خوب شدی عروسی کن 

فقط مشاوره با همسرت پیش دکتر حاذق وکرفتن مدرک گواهی بکارت یادت نره قبل رابطه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه دکتر دیگه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دیگه اگه واقعا انسدادی باشه نمیتونه کاری کنه مجبوری جراحی کنی گواهی بگیر قبلش

انسداد مگه همونی نیس ک کاملا بسته هست ؟ اگ کاملا بسته بود پریود هم نمیشد و همون تو‌دوران نوجونی مجبور بود جراحی کنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چه حوصله ای دارین میرین نوعشو میپرسین. چه فرقی داره. یه جوری بازش میکنن دیگه .

عزیزم یه سریا وقتی تجربه اولین رابطشون خوب نباشه دچار واژینیسموس میشن و دیگه نمیتونن رابطه خوب و با لذتی انجام بدن 

بعضیا هم نوع سپتوم دار هست که تا جراحی نکنن نمیتونن رابطه داشته باشن

بعضیا هم عین من 

ببین‌اگه واقعا مسدود بود اصلا خون پریود خارج نمیشد 

دکترای زنان خیلی پول پرست شدن،برو پیش دکتر دیگه ام بپرس 

بعدش با همسرت مشورت کن چیکار کنی

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
نه کاملا بسته نیست گفت منفذش کوچیکه

با چشم میشه دید ؟ برای منم همینه فک کنم اخه چیزی معلوم نیس اححح

با چشم میشه دید ؟ برای منم همینه فک کنم اخه چیزی معلوم نیس اححح

فکر کنم خودشون فقط میتونن تشخیص بدن 

به من که هر نوعی رو نشون بدی نمیتونم تفاوت پیدا کنم حتی بین سالمش و پارش😂

فکر کنم خودشون فقط میتونن تشخیص بدن به من که هر نوعی رو نشون بدی نمیتونم تفاوت پیدا کنم حتی بین سالم ...

نه اونی که سالم نیست بنظرم مشخصه حالا بعد ازدواج متوجه میشی 

رابطه تون پایدار عزیزم 💘