2777
2789
عنوان

دعوای شدید با همسر کیا داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂بقرأن ني ني سايت عجيبه اكثر كسايي كه باردار هستن كتك مي خورن اين وحشي بازي چطور ممكن هست. اون مر ...

عجیبتر از کار شوهر استارتر استیکرای خنده ی شماست برای کتک خوردن یه خانوم باردار😐

اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

نخند عزیزم اگه توی زندگیم بودی مطمعن باش هیچوقت فکرشو نمیکردی حتی بخایم دعوا کنیم انقدر ک‌ شوهرم ارو ...

اره زندگي هست اما اين برخورد و بلند كردن دست روي يك زن اون هم باردار غير قابل توجيح هست 

حتما عقيده ات اين طور هست من خودم به شخصه با يكي كه عاشق هم هستيم و دعوامون بشه دست بلند كنه روم ازش جدا مي شم براي ابد چون ارزش قائل هستم . و كارهاي بد و اشتباه براي أنسان فقط بار اول سخت هست و بعد اون تكرار مي شه 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

عجیبتر از کار شوهر استارتر استیکرای خنده ی شماست برای کتک خوردن یه خانوم باردار😐

عجيب تر از اين ها ريپلاي كردن تو بود كه نمي ري كل كامنت هاي من رو بخوني 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

اره زندگي هست اما اين برخورد و بلند كردن دست روي يك زن اون هم باردار غير قابل توجيح هست حتما عقيده ا ...

انشاللع ک هیچوقت برای شما پیش نمیاد ولی حتما ازدواج نکردی…ضربش اونقدر شدید نبود ک بخام بچمو بی پدر بزرگ کنم چون میخاستم ب زور از خونه برم داشت جلومو میگرف نمیگم کار همسرم موجه همین الان ازش جدا خوابیدم ولی زندگی بالا پایین زیاد دارع باید جوری برخورد کنی ک دیگه نتونه تکرار بکنه این رفتارو وگرنه جدا شدن اونقدرا هم ک شما فک میکنی راحت نیس پوان مثبت زندگیت ۸۰ درصد باشه با ی مشت جدا میشی؟قطعا نه باید بتونی همونم کم بکنی 

عجيب تر از اين ها ريپلاي كردن تو بود كه نمي ري كل كامنت هاي من رو بخوني

کل تاپیک رو خوندم ومتوجه شدم توجیه هاتون برای خنده به حال یه خانوم باردار که کتک خورده خیلی بچگانه وبی ربطه ،موفق باشی 

انشاللع ک هیچوقت برای شما پیش نمیاد ولی حتما ازدواج نکردی…ضربش اونقدر شدید نبود ک بخام بچمو بی پدر ب ...

جدا نمي شم اما بله قبول دارم بايد يك برخورد قاطع داشته باشي بار بعد تكرارنشه و بعد اشتي بهتره در باره اش حرف بزني و بگي عقيده و منطق من قبول نداره مرد روي زن دست بلند كنه حتي در دعوا و دفعه بعدي نبايد وجود داشته باشه حالا حساب  مي كنيم مي زاريم پاي يهو از كوره در رفتن اما بار بعدي نبايد باشه چون تبديل به عادت مي شه

لا تهتم بأحد سوي نفسك

۱۶ سالشع عزیزم☺️

الان رفتم دیدم اما بدون نگاه کردن به بیوش هم میشد فهمید چقد بچه اس ،کاش به جای این همه ادعا انقد درک داشتن که وارد این تاپیکا نشن 

نخند عزیزم اگه توی زندگیم بودی مطمعن باش هیچوقت فکرشو نمیکردی حتی بخایم دعوا کنیم انقدر ک‌ شوهرم ارو ...

شوهرت انقدر آروم و خوبه که دست رو زن حامله بلند میکنه؟؟؟😏

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

جدا نمي شم اما بله قبول دارم بايد يك برخورد قاطع داشته باشي بار بعد تكرارنشه و بعد اشتي بهتره در بار ...

تو الان بابد بری مشق هاتو بنویسی بعد هم بری بخوابی چون لحافت یخ کرده . کاش نی نی سایت بچه هااا رو راه نمیاد تا بیان نظر بدن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عزیزم جوری نزده ک بمیرم.میخاستم ب زور از خونه برم ک نمیزاشت انگار از کوره در رفت بار اولش‌بود ی مشت ب بازوم بود 

بازم برام قابل هضم نیس ولی تو زندگیم نبودید ک بدونید چقد شخصیت ارومی داره

خب الان چکار کنه ؟؟؟؟بنده خدا اومد درد ودل کنه حالش بهتر شه شما با کلی ادعا بیایین براش دهن کجی کنین ،نه شوهر شما خیلی خوبه 😂والا