2777
2789
عنوان

دعوای شدید با همسر کیا داشتن بیاید

651 بازدید | 44 پست

بعد مدت ها امشب دعوای خیلی شدید داشتیم ی مشت زد بهم باردارم فردا نوبت غربالگریمه البته منم زدمش محکممم،ولی خب قلبم واقعا شکست💔ما خیلی خوب بودیم باهم عاشقانه ازدواج کردیم .اومد معذرت خواهی کرد محل ندادم خاستم برم خونه پدرم نزاشت اصلاااا اومدم اینیکی اتاق برای اولین بار 😔چیکار کنم فردا تنها برم سونو انتی؟نمیخام ب این زودیا اشتی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فردا بچم‌مشکلی هم‌داشته باشه ناراحت نمیشم منی ک‌از ذوقش داشتم میمردم😔ب راحتی میتونم جدا شم دیگه ...

منم باردارم هیچ وقت فکر نمیکردم شوهرم انقدر تو باردری کتکم بزنه ...

خیلی میزنه سری اخر گوشم اسیب دید 

دلم برای دخترم میسوزه دنیا نیومده انقدر استرس میکشه

چجوری میتونن روی زن باردار دست بلند کنن؟؟؟اصلا برام قفله....بعدشم دست مرد هرز بره فایده نداره فردا روز بچه رو هم میزنه،واقعا متاسفم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
با سیلی بعد یکم ک پشیمون شد گفتم باید مشت بزنم بهت گف باشه با دو دستم ی مشتایی بهش زدم ک دلم گرفته ا ...

والا منم دردم گرفت

ایشالا نی‌نی سالم به دنیا بیاد❤️

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

😂😂بقرأن ني ني سايت عجيبه اكثر كسايي كه باردار هستن كتك مي خورن اين وحشي بازي چطور ممكن هست. اون مر ...

نخند عزیزم اگه توی زندگیم بودی مطمعن باش هیچوقت فکرشو نمیکردی حتی بخایم دعوا کنیم انقدر ک‌ شوهرم اروم و عاشقمه ولی خب زندگیه دیگه مگه غیر اینه؟؟؟