2777
2789
عنوان

انتخاب اسم برای نی نی

102 بازدید | 8 پست

دوستای گلم سلام

اول بگم من هنوز مشخص نیست که باردار شده باشم اما توی ذهنم باور دارم که باردار شدم دوشنبه هفته بعد باید ازمایش بدم 

iui کردم و فولیکول بالغ خوب دو داشتم امیدوارم دوقلو بشن

حالا میتونم ازشما خانم گل ها نظر بپرسم

لطفا اسم دختر دوقلو بگید...یا دوقلو پسر و دختر

بچه ها هلند به دنیا میان و محدودیت انتخابی نداریم

خودم دختر carolinپسر cavin دوست دارم اما راستش شوهرم میگه چرا با c  شروع بشه چیزی به ذهنم نمیرسه  جز اینا

مرسی از همتون❤❤❤❤❤

وايي كلم صبر كن باردار بشي ببين تك قلو يا دوقلو بعدم بزار جنسيتش معلوم بشه چقد عجله داري 

اره خوب دوست دارم توی ذهنم یک چیزی صداشون کنم نمیخوام ناامید بشم اخه ۱۰ ساله با کلی دارو و درمان باردار نشدم هربار ناامید بودم میگم اینطوری شاید کائنات رو گول بزنم که هستن😟😟😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوب دوست دارم توی ذهنم یک چیزی صداشون کنم نمیخوام ناامید بشم اخه ۱۰ ساله با کلی دارو و درمان بار ...

ايشالله كه بارداري به من ١٢ هفته گفتن دختره همش جانان و دختر مامان صداش ميزدم الان فهميدم پسره اسم نداره 😂

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
ايشالله كه بارداري به من ١٢ هفته گفتن دختره همش جانان و دختر مامان صداش ميزدم الان فهميدم پسره اسم ن ...

اخی عزیزم میگم من دوشنبه هفته دیگه ۱۵ روز از iui میگذره به حق علی که مثبته جز اینم نیست بچه چند هفته اش میشه؟؟؟

اسم کارن هم قشنگه برای پسر ایران هم شناسنامه میدن❤❤

عزیزم شما میخوای اسم خارجی بذاری ما چی بگیم؟

گلم اسم خارجی بگو که به نظرت قشنگ بوده

حداقل توی بازیگرها توی فیلم هاشنیدی دیگه شاید اون و من نشنیده باشم و قشنگ باشه مگه نه؟؟

مثل شبکه جم 

اخی عزیزم میگم من دوشنبه هفته دیگه ۱۵ روز از iui میگذره به حق علی که مثبته جز اینم نیست بچه چند هفته ...

ايشالله تاپيك مامان شدنتو ببينيم گلم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂