2777
2789

شرایط خودم نیست ولی مهمه برام

مرد از یه خونواده با بالاترین تحصیلات به شدت پولدار کل خونواده یعنی عمه عموهاهم، از اینا که سفر اروپا و امریکا به راه، پسره خودش دانشجو(رزیدنت) تخصص پزشکی درامدش پایینه چون حقوق دانشجویی میگیره(بیست و اندی تومن) ولی خونوادش حمایتش میکنن بهترین ماشین و خونه در اختیارش گذاشتن و پولم بهش میدن. 

دختره از یه خونواده که پدرش اعتیاد داشته کلا سطح خونواده متوسط روبه پایین، خودش دندونپزشکه درامدش بالاست. از نظر چهره هم از مرد خیلی بالاتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مرد

اما دختره شرایطش خیلی ارزشمنده و نمیشه گفت سطح پایینه، خودشو خوب بالا کشیده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

به هم میخورن مهم تایپ شخصیتی خود پسر و دخترس. بابای دختره گناه نکرده که میلیادر نبوده حالا تو یه دوره ای اعتیاد داشته آدمه دیگه پیش میاد مهم اینه که یه خانوم دکتر تربیت کرده‌.

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

نه از دور میخوام ببینم چی به نظر میادبه نظر میاد مثلا مرد حیف شده

ن از نظر من اینطوری نیست یه دختر خوشگل با تحصیلات بالا و درامد خوب چیش حیفه؟ خانواده و عمه و عمو که دست خودش نبوده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

خوبه دیگه اون ک نمیخاد با پدرش ازدواج کنه ک معتاد باشه یا نه مهم دختره و پسره بتفاهم برشن 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─