2777
2789
عنوان

ازمون ورودی تیزهوشان

296 بازدید | 5 پست

تو این روزهای باقی مانده چطوری آزمون شبیه ساز تمرین کنیم؟!

⚡️ زمان شروع دقیق

🧭آزمون تیزهوشان ساعت ۸ صبح شروع میشه، پس دقیقا در همون زمان شروع کنین تا هم عادت کنین هم ذهن آماده باشه.

⚡️بازه‌زمانی استاندارد

✏️برای هر دفترچه یا بخش آزمون همان مدتی رو در نظر بگیرین که در جلسه‌ی واقعی دارین.

🗣ششمی‌ها:

⏺دفترچه اول ۷۵ دقیقه و ۶۰ سوال

⏺دفترچه دوم ۲۵ دقیقه و ۶۰ سوال

🗣نهمی‌ها:

⏺دفترچه استعداد تحصیلی ۷۵ سوال و ۷۵ دقیقه

⏺دفترچه استعداد تحلیلی ۵۰ سوال و ۵۰ دقیقه

⚡️محیط شبیه به جلسه‌ی اصلی

🟠در اتاقی آرام (نه خیلی بی‌صدا یا خیلی پرصدا)، پشت میز بنشینین. حتی کمی صدای پس‌زمینه مثل جلسه‌ی واقعی داشته باشه.

🟡 اگه چپ‌دست هستین، روی صندلی مخصوص بنشینید( حتی اگر چپ دست هستین پیشنهاد میکنم روی صندلی مخصوص راست دست‌ها هم تمرین کنید که اگر روز امتحان شرایط ایده‌ال نبود از قبل براش تمرین کرده باشین)

🟢شبیه‌سازی شرایط غیرمنتظره و اذیت کننده مثلا اتاق کمی گرم باشه

⚡️لباس جلسه

💃لباسی که قرار هست روز آزمون در جلسه بپوشین، تو آزمون شبیه‌ساز هم بپوشین تا ذهن با شرایط همسان عادت کنه. کفش پا کنین یا مقنعه

⚡️تهیه وسایل موردنیاز

🖥روی میز فقط چه‌چیزهایی باشن؟

✏️ مداد و پاک‌کن (ترجیحا ۲ مداد)

⌚️ساعت مچی

🍫بطری آب و خوراکی سبک مثل شکلات یا میوه خشک

⚡️قطع کامل امکانات ارتباطی

گوشی، ساعت هوشمند، اینترنت و هرچیزی که حواس رو پرت می‌کنه، باید خاموش یا دور از دسترس باشه

⚡️رعایت قوانین رسمی آزمون

🔵تا پایان زمان مشخص شده، از جای خود بلند نشین

🔵 از دفترچه اول شروع کن و به ترتیب دفترچه اول و دوم و مدت زمان دفترچه‌ها به سوالات پاسخ بده

بنظرم کسی که تیز هوش باشه واقعا هیییچ کدوم ازین کاراهم نکنه بازم قبولهنمونش دختر خودمیک ماه قبل از آ ...

بله ولی نظم مهمه همه جا. همه بچه ها مثل هم نیستن....این ها کمک میکنه بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.