2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

356 بازدید | 15 پست

سلام خانما ببخشید که دیر وقت تاپیک می زارم 

حقیقتا من هفته دیگه هدایت تحصیلی می یاد همونی که باهاش انتخاب رشته نهم به دهم رو انجام می دن بعد من خیلی نگرانم که رشته ریاضی و تجربی رو نیاریم بیشتر نگرانم برای نیاوردن رشته تجربی نمرات این سه سال هفتم و هشتم و نهم رو می نویسم ببینید می یارم یا نه 

هفتم ریاضی ۱۸ و علوم ۱۸

هشتم ریاضی ۱۴ و علوم ۱۸ 

نهم ریاضی ۱۷ و علوم ۱۷ 

نکنه خط تیره بیارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میاری ریاضی رو 

من یادمه کارنامه هدایت تحصیلیم رو اولویت بندی کرده بودن اول رشته انسانی بود برام بعد ریاضی و تجربی 

ولی چون خودم انسانی دوست نداشتم ریاضی انتخاب رشته کردم و رفتم 

مهم نظر خودته ولی توی موارد خاص نمره هم مهمه که شما حتما میاری 

اره میاری ریاضی رو من یادمه کارنامه هدایت تحصیلیم رو اولویت بندی کرده بودن اول رشته انسانی بود برام ...

واقعا 🥹 ایشالا آخه خیلی ها رو دیدم که نیاوردن و من هم استرس بدی گرفتم

واقعا 🥹 ایشالا آخه خیلی ها رو دیدم که نیاوردن و من هم استرس بدی گرفتم

نه ایشالله میاری من حدودا ۴ و ۵ سال پیش که انجام دادم آنطور بود ینی بیشتر نظر خودت مهمه 

وقتی هم میدن میری پیش مشاور مدرسه مشاور باهات حرف میزنم و میگه که چکار کنی 

عزیزم استرس نگیر چه الویت الف بیاری چه ب بازم میتونی قبول بشی نگران نباش اصلا😁❤️

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

عزیزم استرس نگیر چه الویت الف بیاری چه ب بازم میتونی قبول بشی نگران نباش اصلا😁❤️

آخه گفتم نکنه بخاطر ریاضی هشتم که ۱۴ شدم نزارن برم رشته مورد علاقم🥺

آخه گفتم نکنه بخاطر ریاضی هشتم که ۱۴ شدم نزارن برم رشته مورد علاقم🥺

عزیزم چون بقیه سال ها نمراتت بهتر شده فکر نمی‌کنم فقط اون یه مورد مهم باشه. کلی نگاه میکنن

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....