2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم در ابن سینا

6927 بازدید | 51 پست

سلام دوستای گلم ..کسی عکس رنگی تو مرکز ابن سینا گرفته ؟درد داشت ؟همون ماه اقدام‌کردید؟لطفا تجربیاتتونو به منم بگید .

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
من با بیهوشی رفتم.درد نداشت 😁

سلام عزیزم.من از عوارض بعد بیهوشی میترسم  ...چقدر طول کشید کارتون ؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج دقیقه هم نشد عزیزم.یه خاب کوچیک

شنیدم‌کسانی که لوله هاشون بازه کارشون زود تموم میشه درسته ؟شما همون ماه اقدام کردی ؟

شنیدم‌کسانی که لوله هاشون بازه کارشون زود تموم میشه درسته ؟شما همون ماه اقدام کردی ؟

من لوله هام باز بود .ولی اومدم خونه خیلی دلم پیچ داد.دو تا شیاف استفاده کردم.

من تنبلی دارم.ماه بعدش ای یو ای شدم.اقدام نکردم اون ماه.ولی خوب فکر نکنم اشکالی داشته باشه.زنگ بزن از ابن سینا بپرس سوالاتو.کامل جواب میدن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من لوله هام باز بود .ولی اومدم خونه خیلی دلم پیچ داد.دو تا شیاف استفاده کردم. من تنبلی دارم.ماه بعد ...

باشه گلم ممنونم ..شما چی شد که بیهوشی رو انتخاب کردی ؟؟من مرددم ..نمیدونم میتونم دردشو تحمل کنم یا نه 

باشه گلم ممنونم ..شما چی شد که بیهوشی رو انتخاب کردی ؟؟من مرددم ..نمیدونم میتونم دردشو تحمل کنم یا ن ...

من چون سقط داشتم.ترسیدم که چسبندگی داشته باشم و لوله هام بسته باشه.ترسیدم راستش 😐

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دوستانی که عکس رنگی انداختید لطفا نظر بدید  ....دردش در چه حده ؟می ارزه به بیهوشی یا نه ؟؟

من چون سقط داشتم.ترسیدم که چسبندگی داشته باشم و لوله هام بسته باشه.ترسیدم راستش 😐

عزیزمم.منم میترسم واقعا..انقدر که از درد زیادش شنیدم .باردار شدی عزیزم ؟؟

دوستانی که عکس رنگی انداختید لطفا نظر بدید  ....دردش در چه حده ؟می ارزه به بیهوشی یا نه ؟؟

عزیزم من عکس رنگی انداختم پیش دکتر عالیه شیوعی. من هم لوله راستی پیچ داشت هم چسبندگی داشتم یکم ولی باز شد ولی الان حدودا یکماهه گذشته هنوز اقدام نکردم . درد داشت واقعا اما خوب قابل تحمله اگه تحمل درد داری

عزیزم من عکس رنگی انداختم پیش دکتر عالیه شیوعی. من هم لوله راستی پیچ داشت هم چسبندگی داشتم یکم ولی ب ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی ...منم زنگ زدم اتفاقا بهشون .گفتن که بی حسی هم نداریم چون دردش مثل پریوده منصرف شدم از رفتن به اونجا ..حالا ابن سینا وقت گرفتم با بی حسی .حالا باید برم ببینم دردش در  چه حده دیگه .

با بی حسی که اصلا متوجه نمیشی بعدش که اصلا چیز خاصی نیست ایشالا که خیره عزیزم نگران نباش

مرسی عزیزم .ان شاءالله 

عکس رنگی رحم با بیهوشی کرج

عکس رنگی رحم بی درد

عکس رنگی رحم با سوند مخصوص هیستروگرافی 

عکس رنگی رحم با قیمت مناسب 

عکس رنگی رحم با بیحسی 

عکس رنگی رحم واژینیسموس 

عکس رنگی رحم و باز کردن  لوله های فالوپ

عکس رنگی رحم مشاوره تخصصی 

عکس رنگی رحم گروه چت تلکرام 

عکس رنگی رحم عوارض 

عکس رنگی رحم و بارداری و حاملگی 

عکس رنگی رحم و عفونت واژینال