2777
2789
عنوان

من آدم روشنفکریم

182 بازدید | 24 پست

و اصلا قصد ندارم تو سبک پوشش همسر آیندم دخالت کنم

ولی غلط میکنه کراوات یا پاپیون بزنه

تنها موردی که توش دیکتاتورم همینه

میدونم عجیبه ولی تنفر عجیبی نسبت بهش دارم

اصن شاید تو جلسه خواستگاری مطرحش کنم😭😂

کراوات باز خوبه ولی پاپیون 

انگار ی تیکه تخمه مرغ گذاشته رو سینش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خطاب به کراوات: من آدم ارومیم

بازی نکن با روحیم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

وقتی بچه بودم فکر میکردم کراوات نشانه ی داماد بودنه مثل لباس عروس واجب میدیدمش یه عروسی رفتیم داماد کراوات نداشت انقدر متعجب بودم و با تعجب برای بقیه تعریف میکردم حد نداشت 😂

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

چه کودکانه حرف میزنی😑کراوات اتفاقا جذابیت مردارو ۲ برابر میکنه

کودک کسیه که اولا لحن طنز رو متوجه نمیشه

ثانیا نمیفهمه که هرکسی سلیقه متفاوت داره و قرار نیس همه یه جور فکر کنن

کجازندگی میکنی؟کسی درحالت عادی که کروات وپاپیون نمیزنه یه عروسیه که نهایتش دوساعته این که اعصاب خوردی نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من کراوات دوست دارم. مرد و مرتب و راست و ریست نشون میده. اصلا دیدین مردی کراوات بزنه و مثلن شلوارش ا ...

من کلا تیپ رسمی پسند نمیکنم

اسپرت و نیمه لش دوست دارم ، مثلا کارگو و تیشرت اور و اینا

کودک کسیه که اولا لحن طنز رو متوجه نمیشهثانیا نمیفهمه که هرکسی سلیقه متفاوت داره و قرار نیس همه یه ج ...

دوباره از طرز حرف زدنت ثابت کردی.

اصلا طنز نبود آدمایی مثل تورو دیدم که تو شب خاستگاریشون این چیزای عجیبو مطرح کردن و خاستگاری بهم خورده.