2777
2789
عنوان

همسران آقایون فروردینی بیاین لطفا

1809 بازدید | 54 پست

سلام.خانما لطفا اگه شوهرتون یا مرد دیگه ای از خانوادتون فروردینیه بگین چه خصوصیاتی دارن چجورین

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

واااااای این دیگه چه موضوعیه 😑مد شده تو سایت😑😑😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت هست دیگه خصوصیات مردان فروردینی سرچ کن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من فروردینه خیلی راضیم ولی بنظرم ربط نداره خصوصیاتش: راستگو . باسلیقه. زود عصبانی میشه و زووود آروم میشه‌ .عشق آشپزی کردنه .و عشق تحصیلاته نمیدونم من خصوصیات بدی نداره ولا به شدددددت زن دوستن فروردینی ها

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
تو نت هست دیگه خصوصیات مردان فروردینی سرچ کن

تو نت نگفته عصبی هستن ولی تو همکارام دیدم عصبین

تو نت نگفته بددهن هستن ولی دیدم هستن

منم که بخت ندارم الانم یه فروردینی اومده برام . لااقل اونایی که تجربه کردن بگن

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه