2777
2789

تاسوعا بابام بزور گفت بریم روستای ما

خلاصه رفتیم شبم رسیدیم شب رفتیم خونه دوستش شام خوردم 

رفتیم دسته (شب میگیرین دسته رو)خلاصه من ۵ سال بود نرفته بودم قبلش درحد ۲۰ دقیقه رفته بودیم درستش بگم ۱۰ سال نرفته بودم

من تا ۱۰ سالگیم دهات زندگی مردم

خیلی خوشحال بودم 

با دوستای بچگیم دیدم بغل کردم حرف زدم

کلی آدم همسایه قدییمون

دیدم بغل کردم

زن و پیر زن 

وکلن یکم حالت جوگیری داشتم نمیدونم چرا من اینطوری نیستم خیلی برم با آدما حرف بزنم و برسه بغل و ماچ 

هرکسی رسیدم باهاش حرف زدم سوال پرسیدم بچه داری برام جالب بود 

حالا بعد اون مامانم حسابی سرسنگین شده

ببین با نصف روستا حرف زدم بغل کردم ماچ کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگین دق کردم

تو و مامانت شخصیت هاتون متفاوته 

تو شاید خونگرم و مهربونی 

ولی مامانت مغروره و با هرکسی گرم نمیگیره

دلیل نمیشه کارت اشتباه باشه

کلا مامانا اینجورین 

اسم این کارا رو میزارن سرسنگین بودن در صورتی ک ربطی نداره 

پیرینسس🎀🤍

تو و مامانت شخصیت هاتون متفاوته تو شاید خونگرم و مهربونی ولی مامانت مغروره و با هرکسی گرم نمیگیرهدلی ...

داشتم سکته میکردم 

با همه حرف زدم خودمو نگرفتم

بنظرت اشتباه کردم با همه حرف زدم همه رو بغل کردم اشتباه بوده؟

عزیزم خب این حق رو هم به خودت بده که بعد چند سال دیدیشون و دلت تنگ شده بود مگه ما آدما چقدر زنده ایم که بخوایم غرور داشته باشیم 

از نشون دادن احساسات نترس

پیرینسس🎀🤍

اتفاقا چه خوش اخلاقی، اگه خودت رو میگرفتی و هیشکی رو حساب نمیکردی خوب بود؟؟ مامانت به چه چیزها گیر م ...

من واقعا هرکسی رسیدم حرف زدم زن و پیر زن  دوستام ماماناشون

خب شخصیت خودت و مامانت مثل هم نیست 

من تقریبا مثل مامانتم با همه سلام علیک نمیکنم خب بنظر من نصف ده را بوسیدی خب من بودم اینکارا نمیکردم 😅

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من واقعا هرکسی رسیدم حرف زدم زن و پیر زن دوستام ماماناشون

خب همه هم روستایی و دوستان دوران کودکی بودن دیگه، هفت پشت غریبه نیستن که، منم عین خودتم، خودمو نمیگیرم و آداب معاشرت دارم، خودتو ناراحت نکن رفتارت هیچ ایرادی نداشته