2777
2789
عنوان

اسباب کشی توروخدا بیاین

83 بازدید | 12 پست

حالم خیلی بدع

موقع اسباب کشی غمم میگیره

من مامانم نیست بابامم آدم شلخته و بیخیالیه

حرص و جوش فقط برای منه بدبخته😭😭😭😭

هیچکسو‌نداریم غریبیم تو شمال

خونه ها گرون

بابام آدم مسیولیت پذیزی نبست

تورو خدا راهکاری دارید دوهقته همش وقت داریم

دعا کنید توروخدا

کاربری دست سه نفره😁

عزیزم بلاخره باید انجام بدین بهتره وسایل آشپزخونه رو بشورین و سلفون بکشین بعد کارتن کنید ک تو خونه جدید راحت باشین

وسایل خوابم که کاور دارن اکثرا 

لباسها رو تو باکسهای مخصوص بذارین سخت ترینش قسمت ریز آشپزخونه ست خداقوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بلاخره باید انجام بدین بهتره وسایل آشپزخونه رو بشورین و سلفون بکشین بعد کارتن کنید ک تو خونه ج ...

قربونت برم عزیزم ولی شرایط خیلی سختتر از چیزیه که فکرشو بکنی

کاربری دست سه نفره😁

سعی کن با آرامش انجام بده. درکت میکنم اره خیلی سخته .ولی خب سخت نگیر ،یواش یواش جمع میشن. مرتب هم جم ...

قربونت برم هرسال همین بساط هست

دعا کن سریع ی حونه برامون جور بشه

کاربری دست سه نفره😁

سخت نگیر عزیزم. کارتن برو جمع کن وسایلا رو بزار داخلش رو هرکدوم بنویس چی داخلشه. آشغالا و چیزای دور ریختنی و کهنه رو جدا کن بریز بیرون. نهایت هرچی نتونستی کارگر بگیر جمع کنه

من خودم ۴،۵ روزه اسباب کشی کردم با دوتا بچه کوچیک. سخت بود ولی گذشت. سر دو روز خونه رو جمع کردیم. سر ۳روز هم پهن کردیم خونه جدید😁. بچها هم این وسط کلی شیطنت میکردن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چرا؟ هرطور نگاه کنی همونطور میگذره خودم اسباب کشی کردم واقعا سخته اما بلاخره چه میشه کرد

همیشه بابام انقپدر لفتش داده صاحبخونه بیرونش کرده با جنگ و‌دعوا زفتیم

اینجوریه همشم ابروی مارو میبره

کاربری دست سه نفره😁

سخت نگیر عزیزم. کارتن برو جمع کن وسایلا رو بزار داخلش رو هرکدوم بنویس چی داخلشه. آشغالا و چیزای دور ...

خدا حفظشون کنه

بابام انقدر اشغال داره دلش نمیاد بندازه

اینا ی نفر پول کارگر ندارین بابام بیکاره کلا

هیچکسم نداریم اینجا

کاربری دست سه نفره😁