2777
2789
عنوان

از کجا می فهمید شوهر آینده براش مهمه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

اگه ترس ابنو دارین که با یه پسر ازدواج کنید که ستتی باشه و یا خودشهرز نپریده باشه سعی کنید باکره بمونید. درغیر اینصورت با اون تیریپ پسرایی طرح ازدواج بریزید که باکره بودن براشون مهم نیست اینقدرم خودتونو اذبت نکنید

استارتر عزیز با شما نبودم چون نمیدونم شما مساله اتون بکارت هست یا اینکه ممکنه نوعش بدون خونریزی باشه

ولی چون تاپیک اینجوری اینروزا زیاده برای اون دسته از دخترایی نوشتم که همش ترس اینو دارن که طرف بفهمه بکارت ندارن. خب اگه براتون مهمه چرا بکارتتونو به آب میدین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجا میگفت شوهرم بعد 4 سال ازدواج با گریه بهم گفته 4 ساله فکر می کنم تو باکره نبودی دلم برای او ...

خیلی از خانم ها گرفتار این موضوع شدن و ممکنه بشن.

جنگ اول به از صلح آخر.

طرف هم براش مهم نباشه ، خانواده ی پسره براشون ممکنه باشه.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اگه ترس ابنو دارین که با یه پسر ازدواج کنید که ستتی باشه و یا خودشهرز نپریده باشه سعی کنید باکره بمو ...

ولی الان حرف من راجب از دست دادن یا ندادن نبود 

ببینید تو همین کامنت ها هم اشاره شد

من میگم مثل زمان بوق نیست که هیشکی آگاهی نداشته باشه همه خانم ها خونریزی ندارن! 

واقعا دیگه همه میدونن بر اساس نوع هایمن، همه خونریزی ندارن... 

ما از کجا بدونیم اون مرد، راجب ایم موضوع آگاه هست یا نه 

حتی خیلیا ممکنه باکره باشن ولی هایمن شون جوری باشه که خونریزی نداشته باشن

حقشون نیست توهین بشه بهشون

باید قبل ازدواج، چ سنتی چ غیر سنتی، چطور بفهمیم طرف مغزش به این موضوع آگاه هست یا نه

عزیزم منم مجردم و این یکی از دغدغه هامه 

پسرای اشغال کثیف تو دوران مجردی همه غلطی می کنن حالا ما با اینکه باکره ایم باید مشکلمون این باشه که قراره خون بیاد یانه

واقعا از این فرهنگ متنفرم تو قرن ۲۱ مردم ما چه زن چه اقا ی همجین تفکراتی و فرهنگی دارن

حالا من میترسم این همه باکره موندم مورد خوبیم گیرم نیفته ی ادم لاشی بی تعهد از اب دراد

خیلی از خانم ها گرفتار این موضوع شدن و ممکنه بشن.جنگ اول به از صلح آخر.طرف هم براش مهم نباشه ، خانوا ...

البته که یچیز بین دو طرفه 

ولی اره 

باید راجبش حرف زده بشه که دو طرف بفهمن چقدر راجبش میفهمن 

عزیزم منم مجردم و این یکی از دغدغه هامه پسرای اشغال کثیف تو دوران مجردی همه غلطی می کنن حالا ما با ا ...

دقیقا

متأسفانه  اغلب خانم ها توصیه کردن باکره بمون

و حرف اصلی من همینه 

که خانم باکره بدوم خونریزی هم وجود داره! 

و ماها حقمونه بدونیم اون ادم ،واقعا تفکرش چطوره 

آگاهیشو داره یا نه

و حقمون نیست که در پستوی ذهنمون نگران باشیم بابت این موضوع