2777
2789

براش عذر میخوام، خ و ن مهمه یا نه 

چون به نظرم ی ادم باید خیلی عقب مونده باشه که تو فضایی که دسترسی به اینترنت خیلی راحته و نتیجه اش شده اگاه تر شدن افکار، بخواد نسبت به دو قطره خون، مثل زمان دقیانوس عمل کنه... 

چطوری باید قبل ازدواج، اینو از افکار اون طرف فهمید؟

اگر مستقیم بپرسیم که ممکنه شک کنه... 

شما چه راهکاری دارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلیییی امروزیه خیلییییییییییی ووقتی که ما بامامانم رفتیم دکتر وگفتیم نامه گرفتیم ولی دوس داریدخودتونم ببرید گف ن این چه حرفیه وفلان مال من حلقوی بود وگفتن خون نمیاد ولی شب عروسی خون اومد بعدها شوهرم گف اگه خون نمیومد میفرستادمت همون شب خونتون خیلیم جدی گف

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بعد از چند جلسه باید مطرح بشن اینطور موضوعات.هر چند خود اقایون بعد از ۲،۳ بار دیدن دخترخانم ، راجب مسائل جنسی صحبت میکنن و پیش میاد بحثش.

اکثرا هنوز هم براشون مهمه.

چون هر طورم بوده باشن میرن سراغ دختر افتاب مهتاب ندیده و کم سن تر.مثلا ۲۳،۲۴.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من شوهرم خیلیییی امروزیه خیلییییییییییی ووقتی که ما بامامانم رفتیم دکتر وگفتیم نامه گرفتیم ولی دوس د ...

دقیقا مشکل همین جاست 

در ظاهر روشنفکری اما در باطن همون افکار قدیم و دارن

ولی مهمه بی اهمیت جلوه نده فاز روشنفکری هم برندار

متوجه سوال من شدی؟ 

چ ربطی داره

میگم باید تکلیف روشن شه که طرف خون ندید

خر نشه حمله کنه 

اونم تو دوره زمونه ای که همه میدونن همه خون ریزی ندارن

بعد از چند جلسه باید مطرح بشن اینطور موضوعات.هر چند خود اقایون بعد از ۲،۳ بار دیدن دخترخانم ، راجب م ...

یکی اینجا میگفت شوهرم بعد 4 سال ازدواج 

با گریه بهم گفته 4 ساله فکر می کنم تو باکره نبودی 

دلم برای اون خانم کباب شد...