2777
2789
عنوان

آخی آدم بد بخت

311 بازدید | 17 پست

امشبم ازون شباس 

امروزم دوباره به آخر خط رسیدی 

چرا تموم نمیشی تو لامصب خب بمیر دیگه چه مررررگته که نمیمیری 

نهایت تا ۱۰ سال دیگه بتونم تواین دنیا زندگی کنم کاش زودتر از اینا بمیرم 

اینارو هم نوشتم که یادت باشه هیچ چیز مثبتی تو این دنیا انجام ندادی به هیچ دردی نخوردی بدبخت 

تولدم گناه بود 

کو ؟!  کجاست !؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال پیش من خیلی اتفاقی بدون اینکه متوجه بشم 

با چند کلمه حرف باعث شددم یکی خودکشی نکنه

امروز از خیابون رد میشی یه کلمه خیلی ساده میگی 

یه نگاه خیلی ساده میکنی 

شاید تو باعث خیلی اتفاقات شده باشی که خودت خبر نداری پس بی مصرف نیستی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چند سال پیش من خیلی اتفاقی بدون اینکه متوجه بشم با چند کلمه حرف باعث شددم یکی خودکشی نکنهامروز از خی ...

ولی از دید بقیه من هیچ گهی نیستم من هییییچی نیستم 

من ؛ فقط مایه سرافکندگیم …

کو ؟!  کجاست !؟

ولی از دید بقیه من هیچ گهی نیستم من هییییچی نیستم من ؛ فقط مایه سرافکندگیم …

از کدوم بقیه حرف میزنی؟ همون بقیه ای که تو زندگی خودشون هیچی نشدن؟ بقیه ای که واسه اینکه سرخوردگی و بدبختی های زندگیشون رو نمیتونن تحمل کنن سر تو یا دیگران خالی میکنن؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چند سال پیش من خیلی اتفاقی بدون اینکه متوجه بشم با چند کلمه حرف باعث شددم یکی خودکشی نکنهامروز از خی ...

منو یادته؟🖤یبار میخواستم تموم کنم نزاشتی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

اره دقیقا نزدیکترینام

خداوکیلی واسه همچین موجوداتی آرزوی مرگ میکنی؟ 

تاحالا از خودت پرسیدی اگه بمیری دقیقا کی این وسط ضرر میکنه؟ هیچکس جز خودت 

مرگ بالاخره میاد ولی تو میخوایی چجوری باهاش روبه رو بشی؟ آدمی که فقط به فکر افکار چرت ادمای احمق بوده و از هیچی لذت نبرده؟ ادمی که وقت مرگ بخاطر آرزوها و زندگی ناتموم چشمش فقط به پشت سرشه؟

شک ندارم یه مرد داره حس ناکافی بودن بهت میده یه خودشیفته کمال گرا حالا پدرت یا دوست پسرت یا شوهرت 

این حجم از ناامیدی میتونه به این دلیل باشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منو یادته؟🖤یبار میخواستم تموم کنم نزاشتی؟

من واقعا؟ یادم نیست ببخشید اعصابم خیلی ضعیف شده همچی سریع فراموشم میشه

الان حالت خوبه؟