2821
2789
عنوان

کسایی که ترمیم بکارت انجام دادن

2311 بازدید | 20 پست

بعد ازدواج خونریزی داشتید؟

من پردم حلقوی بود کامل هم پاره نشده یعنی دخول کامل به هیچ نداشتم بیشتر بر اثر فشار شدیدی که ب دهانه واژن وارد شده بود پاره شد و دو قطره خونریزی داشتم رفتم ماما گفت ترمیم کنی بهتره بنظرتون چیکار کنم خیلی ذهنم درگیره 

ی عده میگن چون دخول نداشتی ممکنه بعد ازدواج با دخول خونریزی کنی ولی من قبلا معاینه شده بودم دکتر بهم گفته بود که پرده حلقوی خونریزی نداره با این وجود من خونریزی داشتم

به نظر من اصلا ارزشش رو نداره که وقتت رو به خاطرش تلف کنی. ترمیم کنی که یه بار دیگه خون بیاد؟؟ که چی مثلا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدا حس میکنم ماما برای پولش گفته 

ترمیم کنی که چی بشه؟ 

دیگه واقعا شما می خواید با کسی ازدواج کنید که با وجود پیشرفت و دسترسی گسترده به فضای مجازی و درنتیجه بالا رفتن آگاهی عموم مردم، نسبت به خون نیومدن می خواد مثل زمان بوق رفتار کنه؟ 

دیگه حداقلش همه میدونن که خون برای همه نیست 

میخوای خودت بیری زیر تیغ عمل برای دو قطره خون؟ 

این ترمیم هم فکرکنم واسه کساییه ک یا تجاوز شده یا آسیب دیده خوبه درسته؟ تازه اونم میگن قابل تشخیصه

واسه کسی ک چندین بار هم رابطه داشته فکرنکنم بدرد بخوره درسته؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

شدیدا حس میکنم ماما برای پولش گفته ترمیم کنی که چی بشه؟ دیگه واقعا شما می خواید با کسی ازدواج کنید ک ...

اخه من رابطه نداشتم ب‌اون صورت تازه یچیزی بود که اصلا نه من نه طرف مقابلم نمیخواستیم این اتفاق بیفته بر اثر فشار این اتفاق افتاد الان موقع ازدواج مرد میفهمه که دخول نداشتم تابحال؟ میترسم خونریزی نکنه بدتر بشه

اخه من رابطه نداشتم ب‌اون صورت تازه یچیزی بود که اصلا نه من نه طرف مقابلم نمیخواستیم این اتفاق بیفته ...

راجبش ی تاپیک زدم 

ببینیم جواب بقیه چیه 

ولی همه میفهمن همه خانوما شب اول خونریزی ندارن... 

تو کدوم دوره زندگی میکنید واقعا؟😐😐😐ببخشیدا ولی خاک برسر اون اون مامای دلال

تازه حس میکنم خودش بیشتر بهش آسیب زد چون انگشتشو با دستمال کاغذی چپوند توش گفت هنوز زخمه بعدش کلا فرم سوراخش تغییر کرد

تازه حس میکنم خودش بیشتر بهش آسیب زد چون انگشتشو با دستمال کاغذی چپوند توش گفت هنوز زخمه بعدش کلا فر ...

من نمیدونم اصن چجوری این اتفاق افتاد

ولی تو رو خدا قبل س.ک.س کردن یه خورده اطلاعات درمورد بدن خودتون داشته باشین

مگه خمیر بازیه فرم سوراخ تغییر کنه😐

من رابطه دخول نداشتم تابحال اره میگن قابل تشخیصه

میگم چون وقتی رابطه داشته باشیم دیگ فکرنکنم ترمیم بدرد بخوره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

2825
2823
2791
2779
2792