2777
2789

البته که من مثل شما مذهبی نیستم و متاسفانه کاهلم تو واجباتم

سوالم اینه اگر همسرم پولی رو برای خودم بزنه ایا من میتونم بدون اینکه بهش بگم از اون پول به نیازمند بدم؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم شما هنوز درگیر اون ماجرای زندانی هستین ؟ فهمیدین راست میگفت یا نه ؟ 

عزیزم این موضوع رو از مراجع تقلید بپرس تا براتون شک و شبه پیش نیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پولی ک ماهانه بهت میده نفقه حساب میشهو مال خودته ن اونهرکاری دلت میخواد باهاش بکن

مثلا الان من خونه پدرم هستم همسرم بهم پول داده از اون پول به نیازمند بدم ایرادی نداره؟

عزیز دلم شما هنوز درگیر اون ماجرای زندانی هستین ؟ فهمیدین راست میگفت یا نه ؟ عزیزم این موضوع رو از م ...

نه گلم

اون رو براش واریز کردم و ه کاری کردم نتونستم با خودم کنار بیام که ازش بگذرم

ولی کلا میخوام بدونم بدون اجازه و اطلاع همسر اگر از پولی که بهمون میده به جایی یا کسی که نیازمندیم بدیم گناه نیست؟

اگه به خودت داده ارهچقد ریز بینی تو واجبات ازت خوشمان آمد🤌🏼😁

از حق الناس خیلی میترسم 

با حق الله اوکیم 🤦🏻😄

نه گلماون رو براش واریز کردم و ه کاری کردم نتونستم با خودم کنار بیام که ازش بگذرمولی کلا میخوام بدون ...

چقدر شما دلرحم و مهربونی ❤عزیزم من خودم مذهبی هستم ولی اصلا توی اینجور مسائل نظر نمیدم چون عالم و مجتهد نیستم همیشه میگم از 096400سوال کنن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹