به نظرم ماکارونی ها مشکل دارن. حالا حساب و کتابش چیه خدا می دونه اینکه چرا مشکل دارن خدا می دونه ولی از اینکه مشکل دارن شک نکنید. بیاید همگی نخرید ماکارونی اصلا تا در کارخونه هاشونو ببندن برن دیگه. همین چند وقت پیش که چند تا کودک به خاطر خوردن مارکارونی فوت شدن طفلی ها یادمه رسانه های مختلف یکی می گفت روی کودک فقط اثر داره یکی می گفت اونا حتما نگه داشتن ماکارونی مونده خوردن خلاصه هر کی یه چرت و پرتی می گفت و یه توجیهی می کرد. من و بابا و مامانم الان چند ساله ماکارونی نخوردیم کلا غذاهای این مدلی که حالت فست فودی و اینا داره هم خودمون کنار گذاشتیم و سبک غذایی بهتری رو دنبال می کنیم همیشه. تا اینکه چند روز پیش گفتم بابا نمیشه یه ماکارونی هم بخری یک بارم که شده بخوریم دلم تنگ شده برای چند سال پیش که می خوردیم فقط یک بار بخر بپزیم بخوریم
خدا شاهده همون روز با اینکه همیشه آدم سر حالیم و کم پیش میاد حال عمومیم بد بشه حال عمومیم بعد خوردن ماکارونی یه جوری شد. البته بلافاصله آبلیمو تازه خوردم و خلاصه به خیر گذشت اما واقعا حس بدی بود. من احساس می کنم یه مشکلاتی دارن ماکارونی جماعت. به نظرم دور این غذا رو خط بکشید. از ما گفتن. شاید چیزی تون نشه و مثل من به خیر بگذره اما معلومه یه چیزی هست یه مشکلی داره این ماده غذایی و ممکنه اصلا اثر بدی روی سیستم بدنی شما بذاره و خدایی نکرده در درازمدت به ضررتون تموم بشه