2777
2789
عنوان

نمیشه هیچ کدومتون مارکارونی نخرید

405 بازدید | 25 پست

به نظرم ماکارونی ها مشکل دارن. حالا حساب و کتابش چیه خدا می دونه اینکه چرا مشکل دارن خدا می دونه ولی از اینکه مشکل دارن شک نکنید. بیاید همگی نخرید ماکارونی اصلا تا در کارخونه هاشونو ببندن برن دیگه. همین چند وقت پیش که چند تا کودک به خاطر خوردن مارکارونی فوت شدن طفلی ها یادمه رسانه های مختلف یکی می گفت روی کودک فقط اثر داره یکی می گفت اونا حتما نگه داشتن ماکارونی مونده خوردن خلاصه هر کی یه چرت و پرتی می گفت و یه توجیهی می کرد. من و بابا و مامانم الان چند ساله ماکارونی نخوردیم کلا غذاهای این مدلی که حالت فست فودی و اینا داره هم خودمون کنار گذاشتیم و سبک غذایی بهتری رو دنبال می کنیم همیشه. تا اینکه چند روز پیش گفتم بابا نمیشه یه ماکارونی هم بخری یک بارم که شده بخوریم دلم تنگ شده برای چند سال پیش که می خوردیم فقط یک بار بخر بپزیم بخوریم

خدا شاهده همون روز با اینکه همیشه آدم سر حالیم و کم پیش میاد حال عمومیم بد بشه حال عمومیم بعد خوردن ماکارونی یه جوری شد. البته بلافاصله آبلیمو تازه خوردم و خلاصه به خیر گذشت اما واقعا حس بدی بود. من احساس می کنم یه مشکلاتی دارن ماکارونی جماعت. به نظرم دور این غذا رو خط بکشید. از ما گفتن. شاید چیزی تون نشه و مثل من به خیر بگذره اما معلومه یه چیزی هست یه مشکلی داره این ماده غذایی و ممکنه اصلا اثر بدی روی سیستم بدنی شما بذاره و خدایی نکرده در درازمدت به ضررتون تموم بشه

البته اگرم تازگی ها خوردی یا توی خونه دارید استرس ندید به خودتون. از این به بعد به نظرم کنار بذارید خوردنش رو. 

اینم بگم: ما خیلی تمیز و مرتب غذا می پزیم. کلا بهداشت پخت و پزمون زیاده. از اینا نیستیم که ماکارونی یا هر غذای دیگه رو همین جوری بد و الکی و بی دردسر بپزیم.  آبکش می کنیم و کارهای دیگه ای که لازمه پخت یه مارکارونی سالم و خوش پخته اماواقعا بازم احساس خوبی از خوردنش نداشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ازش نمیدونیمنبع موثق هم نداریققط اومدی میگی نخریدفازت چیه

من نظرم رو گفتم. دوست داشتم تجربه مو بگم و نظر و نتیجه گیریم رو هم اضافه کنم به آخرش. شما ماکارونی فروشی؟ یا سودت از این راه درمیاد؟

خو ماکارونی غذای سنگینیه 

اما قبول دارم بی کیفیت شدن ماکارونی ها 

منم الان چند سری هست درست میکنم شوهرم میگه بد طعمه . مارک خوبم میگیرم اما بازم مزه ندارن . دیگه سری اخر گفت دیگه درست نکن کلا 😆

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من نظرم رو گفتم. دوست داشتم تجربه مو بگم و نظر و نتیجه گیریم رو هم اضافه کنم به آخرش. شما ماکارونی ف ...

فروشنده نیستم

ولی شماقطعامشکل بافروشندها داری

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
این همه خوردم هیچ مشکلی هم نداشته چرت و پرت رواج ندید خواهشا

موفق باشی. بازم بخور .نوش جان. من که بخیل نیستم. اینجا نظردهی و پست گذاشتن آزاده در حال حاضر. یعنی همین لحظه. منم نظرم رو گذاشتم. تجربه ام رو گفتم و نتیجه گیری خودمو هم اضافه کردم. شما نارحتیت چیه؟ هر کی بخواد گوش کنه دست کم یه دقتی می کنه یا یه تحقیقی می کنه ببینه درسته یا نه گوش کنه یا نه. هر کی هم نخواد راه خودشو می ره. شما این وسط چیکاره ای که دیگران رو متهم به چرت و پرت گویی می کنی؟ کارخونه ماکارونی داری می ترسی بخوابه؟

خو ماکارونی غذای سنگینیه اما قبول دارم بی کیفیت شدن ماکارونی ها منم الان چند سری هست درست میکنم شوهر ...

قربون آدم چیزفهم. منم موقع پخت دیدم بابا و مامانم دارن میگن خیلی فرق کرده با ماکارونی های قدیم. انگاری یه جورین. موقع آبکش کردن یه چیزایی می گفتن من سررشته آشپزی ندارم درست متوجه نشدم 

قربون آدم چیزفهم. منم موقع پخت دیدم بابا و مامانم دارن میگن خیلی فرق کرده با ماکارونی های قدیم. انگا ...

لعنتی من پختم شوهرم هی میگفت چرا رب کم زدی .

سری آخر شمردم ۵ تا قاشق پر رب زدم واس دو نفر آدم  بازم موقع خوردن رنگ نداشت 

ربمم خوبه تو بقیه غذا ها ی قاشق میزنم رنگ میگیره 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه