2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

91 بازدید | 5 پست

دوستان چند هفتگی جنسیت معلوم میشه؟

هفته ۱۱ سونو ان تی دادم ولی واس تعیین جنسیت گفت زوده هنوز کوچیکه در حالی ک مال چن نفر شنیدم که تو همین سونو بهشون گفتن جنسیت بچه شونو حتی دو قلو رو گفتن یکی پسر اون یکی هم مشکوک به پسر ولی مال منو تشخیص نداد🤔😒🙄😣

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

برامنم ان تی نگفت معمولا پسرا زودتر معلوم میشن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم ان تی نگفت معمولا پسرا زودتر معلوم میشن

ینی مال من دختره؟ 🙃🤔😍

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
ینی مال من دختره؟ 🙃🤔😍

نمیدونم عزیزم ولی اکثر پسرا تو ان تی مشخص میشن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

از بس شوهرم پسر دوسته فک میکنم پسره هم اینکه علائمم پسره مثلا چیزای ترش دوس دارم