2777
2789

ممنون میشم بگید چون بیشتر بودجه نداریم اصلا وسعمون به بقیه نمی‌رسه خیلی گرونن

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

کسی نیست 🫤

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلو بگیرمن از ایکس ویژن تلویزیون راضی نیستمهیمالیا هم خوب نشنیدماگه میتونی پاکشوما یا دوو بخر

دوو که خیلی گرونه پاکشوما نمیدونم

گاز یخچال هیمالیا زود میره چند نفر دارن میگن غذا رو فاسد میکنهما الکترواستیل داریم خیلی راضی هستیم ع ...

پرسیدم میگن هشتاد وشش تومن‌منم شصت تومن دارم همش

دوو که خیلی گرونه پاکشوما نمیدونم

ببین هیچکدوم از فریزرهای ایرانی خوب نیستن، یه مدت کار میکنن بعد کلی مشکل ایجاد میکنن، دوقلو ال‌جی 120 تومن هس اقساطی هم میدن اگه میتونی بخر، خودمم زخم خورده از فریزر ایرانی هستم و میخام ال‌جی بخرم، برا بعضی ها شانسی خوب در میاد و یه مدت بیشتر کار میکنه، اگه میخای پیج بدم که ال‌جی رو اقساطی میدن