2777
2789

خیانت کرد رهامون کرد بارداربودم و بگذریم ازش.. جدادشم و رفتم خونه ی پدرم یکسال مراحل قانونی و دادگاه و طی میکردیم ک بخاطر دوتا بچه ی نازم  برگشتم .. 

منت نزارم سر بچه هام البته .. اگه ۹۹ درصدش بچه هام بود باید بگم خونه ی پدریم حتی باوجود حمایتشون اما مث جهنم بود دیگه و تحملشو نداشتم 

الان ۷/۸ماهه حدودا ک برگشتم اوایل شوهرم پرازعقده و کینه بود و ... 

چندوقتیه  خیلی خوب شده اهمیت میده بهمون ازنظر مالی تورفاه کاملیم  اکثرا خونس فک نمیکنم درحال حاضر خیانت کنه هرچند اعتمادم بهش صفره  

اخلاقش زمین تااسمون فرق کرده 

ماشینمو ازم گرفته بود و فروختش ک جای مهریه کم نشه  امروز گفت بیا بریم ببینیم یچیزی بخرم واست ..این واسم خیلی تعجب برانگیز بود 

راستشو بخواید من زیاد محلش نمیزارم محبتم نمیکنم بعدازبرگشتم دلمم باهاش صاف نیست  اما میگم شاید خدا ب راست هدایتش کرده  اینبار من باعث نشم ک این فرصتی ک بم داده خدا   سوخت شه 

ولی نمیتونم ازته دل باش خوب باشم   چیکارکنم ؟ چجور باش رفتارکنم ... شمابودید چیکارمیکردید  همه میدونن بخاطر خیانتش جداشدم تواطرافیان و غرورم نمیزاره باش خوب باشم  از نگاهای فامیل ب خودم   خجالت زده ام احساس بی ارزشی و شکست دارم 😣

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

نه بی محلی کن نه خیلی لیلی به لالاش بزار خیلی معمولی باش با احتیاط برو جلو یجوری که هم اون از خوب بودن ناامید نشه هم اگه دوباره برگشت به رفتارهای قبلیش تو ناامید نشی که دوباره بهش اعتماد کردی ، بلاخره اون رابطه رو خراب کرده و باید مدتها تلاش کنه تا دوباره دلتو به دست بیاره و اعتمادتو جلب کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی طلاق گرفتی فامیل برات چیکار کردن؟ تاج طلا سرت گذاشتن؟

من نمیگم شوهرت توبه کرده و بی گناهه و نمیگم احمق بشو و باور کن وفاداره.......میگم حالا که برگشتی بچسب به زندگیت و پیشرفتت

به خاطر بچه ها برگشتی ، به خاطر بچه ها زندگیتو بساز

میگی رجوع کردی ولی شوهرت پر از نفرت بوده ،مگه خودش نمی‌خواسته رجوع کنه؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نه بی محلی کن نه خیلی لیلی به لالاش بزار خیلی معمولی باش با احتیاط برو جلو یجوری که هم اون از خوب بو ...

عزیزدلم خوبی ؟  کجاهایی باورکن دلم واست تنگ شده بود  دوست خوب و وفادارم 😁😍

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بزار برات بخره حتما برا خودت پس انداز کن طبیعیه بهش اعتماد نداشته باشید اینبار که فرصت دوباره برا زندگی دارید متفاوت از سری قبل زندگی کنید جوری که اگر قرار شد دوباره جدا بشید قدرتمندتر از سری قبل باشید هم از لحاظ مالی هم از لحاظ مهارت حتما به سلامتیتون توجه ویژه کنید و بچه ها خوب برسید محبت کنید

ان شاالله که همسرتون هم هدایت شده باشه

وقتی طلاق گرفتی فامیل برات چیکار کردن؟ تاج طلا سرت گذاشتن؟من نمیگم شوهرت توبه کرده و بی گناهه و نمیگ ...

خیلی پرفراز و نشیب بود  بابام حکم جلب گرفت واسش  خانواده ها زدوخورد داشتن خیلیییی ابروریزی و دادگاه بازی شد  پدرم  پدرشونو ب معنای واقعی دراورده بود 

عزیزدلم خوبی ؟ کجاهایی باورکن دلم واست تنگ شده بود دوست خوب و وفادارم 😁😍

سلام عزیزم آره خوبم ممنون ، یه مدت نمی اومدم سایت ، خوشحالم که زندگیت داره بهتر میشه ، امیدوارم شوهرت خوب بمونه 

خیلی پرفراز و نشیب بود بابام حکم جلب گرفت واسش خانواده ها زدوخورد داشتن خیلیییی ابروریزی و دادگاه ...

توی طلاق که حلوا پخش نمیکنن ، جنگه ،دو طرف ودر همو در میارن 

سوال منو جواب ندادی

شوهرت خواست رجوع کنه یا تو پیشقدم شدی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

سلام عزیزم آره خوبم ممنون ، یه مدت نمی اومدم سایت ، خوشحالم که زندگیت داره بهتر میشه ، امیدوارم شوهر ...

بعضی وقتا میگم نکنه باز داره کاری میکنه و  وجدان درد داره 

ولی  همش خونس  گوشیش زنگ نمیخوره   بیرون میره هرچی زنگ میزنم درحال مکالمه نیست  نمیدونم 

دیگه خود خدا هم از تقصیرات بندگانش میگذره!!

شما هم خانومی کردی بخشیدیش و گرنه اصلا کار راحتی نیست!!

اميدوارم به مرور زمان دلت باهاش صاف بشه و بتونین رابطتتون رو ترمیم کنین!!! 

شما هم فقط به خودت زمان بده!

من و همسرم هم جدا شدیم . خیلی  من و بچه هام رو اذیت کرد ۵ سال گذاشت رفت خیلی راحت!!!

رابطه ما که تموم شد اما به بچه ها کمک کردم باباشون رو ببخشن و خدا رو شکر الان رابطه خوبی با هم دارن !!!

خلاصه بخشش از بزرگان است اما بهت قول میدم این بزرگیت به خودت برمیگرده و عزتت رو بیشتر میکنه!!

واستون بهترین ها رو آرزو میکنم ❤️❤️❤️

توی طلاق که حلوا پخش نمیکنن ، جنگه ،دو طرف ودر همو در میارن سوال منو جواب ندادیشوهرت خواست رجوع کنه ...

شوهرم هزاران بار واسطه فرستاد وما درو بازنمیکردیم اخرین بار سی نفر ادم و یجا اورد خونمون همه ریش سفید بعد اوندمحضر و دوتادبرگه تعهد داد بعد خونه خریدن و یه شهر دیگه اومدم واسه ی زندگی ک دور ازهمه باشیم خیلی چیزا ... 

بعضی وقتا میگم نکنه باز داره کاری میکنه و وجدان درد داره ولی همش خونس گوشیش زنگ نمیخوره بیرون م ...

سعی کن به این چیزا فکر نکنی این افکار روحت رو فرسایش میده بنارو بر اعتماد بزار ولی برای آینده بدون اون برنامه داشته باش