2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد بخشیدم و بعداز طلاق رجوع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 25 پست
سعی کن به این چیزا فکر نکنی این افکار روحت رو فرسایش میده بنارو بر اعتماد بزار ولی برای آینده بدون ا ...

درسته

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

خیلی پرفراز و نشیب بود بابام حکم جلب گرفت واسش خانواده ها زدوخورد داشتن خیلیییی ابروریزی و دادگاه ...

دم بابات گرم !!!!

خب حقش بوده دیگه، چیکارش میکردن خب ، مدال افتخار بهش میدادن واسه غلط زیادیش!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جات باشم این کارو می کنم

حالا که برگشتی کامل برگرد تا بتونی با آرامش زندگی کنی

بشین با خدا حرف بزن بگو بخاطر تو فقط بخاطر تو مهرو علاقمو بش برمی گردونم 

اینطوری چون با خدا معامله کردی هیچوقت پشیمون نمیشی 

ضمن اینکه به حرف اینا که میگن خیانت جای بخشش نداره گوش نکن

خیانت وحشتناکه ولی هر چیزی توی این دنیا جای یکبار فرصت دادن رو داره 

خدا هم توبه رو می پذیره ما که از خدا سخت گیر تر نیستیم 

بعید می دونم کاری بکنه با این اوصاف

بگم بکنه هم واسم مهم نیست باورمیکنی ؟ اصن من غرق زندگی خودمم  کاری با اون ندارم  اون هی بما نزدیک میشه وگرنه جایگاهی نداره 

ولی مریم وای ک بچه هام انقد ازاردهنده شدن ک زندگی و واسم جهنم کردن انقد باهم دعوا میکنن و انقد بزن بزن دارن و انقد باهاشون حرص وجوش میزنم ک خدامیدونه ... 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

سلام عزیزم خوبی پسرای گلت خوبن.برات خوشحالم که الان توی خونه خودت آرامش داری.دعوای بچه هام که طبیعیه.انقدر خودتو به خاطرشون اذیت نکن.توی زندگیتم به همین منوال پیش برو معلومه که این تغییر شما باعث تغییر همسرت هم شده.انشاالله روز به روز زندکیت بهتر بشه .خودت هم درمقابل بچه ها صبور کن.هر روز یه کم آب وگلاب بخور تا آروم بشی.

سلام عزیزم خوبی پسرای گلت خوبن.برات خوشحالم که الان توی خونه خودت آرامش داری.دعوای بچه هام که طبیعیه ...

سلام عزیزدلم حالت جطوره ؟  ممنونم گلم ... 

دلم میخواد چشم روهم بزارم دوتایی برن مدرسه 😁

سلام عزیزدلم حالت جطوره ؟ ممنونم گلم ... دلم میخواد چشم روهم بزارم دوتایی برن مدرسه 😁

ممنون عزیزم .ان شاالله مدرسه هم میرن ولی اونموقع هم دردسرای خودشونو دارن.پسر من امسال دیپلم میگیره تک فرزندم هست باور کن تمام طول دوران تحصیلشو از کلاس اول تا همین حالا حرص خوردم.از نظر رفتاری بچه خوب اما درسی فقط حرصم داد.همه بچه ها همینن ما بزرگترا باید صبور باشیم.سعی کن باهاشون رفیق باشی که هم جذب خودت بشن هم خونه.سمت بیرون یا رفیق کشیده نشن.بچه هارو فقط بازبون خوش وعزیزم وجانم باید نگهداری.کاری که خودم کردم وگرنه گرگ اون بیرون زیاده.

ممنون عزیزم .ان شاالله مدرسه هم میرن ولی اونموقع هم دردسرای خودشونو دارن.پسر من امسال دیپلم میگیره ت ...

خیلی سعی میکنم ولی وای انقدازاردهنده ان ک حتی میبرم پارک  همه بهم میگن چجور داری سرمیکنی 😐

دوتا پسربچه ی بینهایت شیطون دیدی میگن از دیوار راست بالا میرن  دومیه واقعا از دیوار صاف میره بالا استرس اینکه بلایی سرشون نیاد اعصابم و ضعیف کرده 

خوابوندم و رفتم حمام  دیدم بیدارشدن  قیچی اوردن حریر پرده رو قیچی وتیکه تیکه کردن  ازقفسه های یخچال بالا میرن  ظرفای کابینت و خالی میکنن میرن میشینن توکابینتا

وای شیطنت هاشون وحشتناکه