2777
2789
عنوان

من از ی زن شاد و خوشگل تبدیل شدم به

333 بازدید | 25 پست

آدمی بودم که همش ب خودم میرسیدم هیکلم رو فرم بود شاد بودم میرقصیدم  از ته دل میخندیدم الان تبدیل شدم ب مادر افسردع که دیگه ب خودش نمیرسه ها سه تا بچه داره و شوهری که بهش خیانت کرده و هرکیم از راه میرسه بش میگه کاندم 120تومنه ...لنگاتو نمیدادی هوا و..... کاش خدا واقعا وجود داشت معجزه میکرد حالم خوب میشد مثل قدیمم میشدم دلم ب بچه هام میسوزه منی که کلی برنامه داشتم برای اینده بچه هام  کاش امام حسین واقعی بود کاش کسی بود که معجزه کنه حال ادمو خوب کنه  دلم قدیم خودمو میخواد کاش واقعا لنگامو نمیدادم هوا کاش نازا بودم و الان دردم نازایی بود خوشبحالتون که زندگی خوب و شاد دارید 

تاپیک منم بخون 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن طنز بودی یا جدی؟

اگه جدی بود مشخصه هوش و روحیه بدی نداری یه تکون کوچولو به خودت بدی اوضاع درست میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حالا که دادی با کاش و معجزه درست نمیشه .دوباره رژیم بگیر ورزش کن .اونی که باخته و هرزه شده شوهرته انقدر بخند که صدات کل دنیا رو کر کنه .برهی اونایی هم که میگن ۱۲۰ تومنه جواب دارم ولی تعلیق میشم😐🚶🏼‍♀️

عریزم همه مشکلات خاص خودشون دارن

معجزه کاشکی بود منم نیاز دارم

غصه نخور

قوی باش

ب خودت برس

ب شوهرت محل نده

برای خودت و‌بچه هات زندگی کن

یروزی امیدوارم تاوان دل شکسته تو رو بده

عریزم همه مشکلات خاص خودشون دارنمعجزه کاشکی بود منم نیاز دارمغصه نخورقوی باشب خودت برسب شوهرت محل ند ...

بخدا اگه این بچه سوم نبود من قوی بودم داشتم میساختم همه چیو اومد داغونم کرد ی ضربه محکم زد بهم  همه غمامو ریخت بیرون  

عزیزم💔🥲 شاید نتونیم خوب درکت کنیم تا وقتی توی شرایطت قرار نگرفتیم 

ولی زندگی با ما راه نمیاد، ما باید با زندگی راه بیایم

اگه میتونی وقت مشاوره بگیر یکم با مشکلاتی که داری کنار بیای و بعد هم روی خودت و زندگیت تمرکز کن 🩷 

هنوزم میتونی مادر خوبی باشی

اینکه همسرت خیانت کرده یا اینکه ۳ تا بچه داری ربطی به این مسئله نداره 

مردم هر جوری زندگی کنی حرف میزنن...