2777
2789
عنوان

مامان بابام دارن دیونم میکنن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور که نمیذارن بزم میگن مشاور بیرون خانوادس چجوری میخواد کمکت کنه هر مشکلی داری به خانواده بگوتنها ...

پس بهترین راه مشورت با مشاور مدرسته اینکه به اون بگی باهاشون خرف بزنه  بگه دخترتون میخواد یکسال دیگه پشت بمونه و واقعا میتونه قبول شه و اینا و به شرطی اینکه اینقد بخونی که قبول شی انشاالله که اجازه بدن

من حس میکنم واسه اینکه بترسوننش اینارو به اسی میگن بهتر اینه ک به درس خوندنش ادامه بده و در مقابلشو ...

مامانم اوایل میگفت رشته خوبی باشه میذارم شهر دیگه درس بخونی

بعد بابام گفت معنی نداره دختر دور از خانواده باشه و فلان

ینی اصن موندم واقعا موندم

شهرمم دانشگاه دولتیش رتبه خوب میخواد از بهترین دانشگاهاست بعد از من انتظار رشته خوب دارن....

مامانم اوایل میگفت رشته خوبی باشه میذارم شهر دیگه درس بخونیبعد بابام گفت معنی نداره دختر دور از خانو ...

اره واقعا همینه ولی یچیز بگم بابات واسه خودش میگه ببخشیدا ولی وقتی ببینه تو یه رشته عالی دانشگاه دولتی قبول شدی میزاره بری مطمعن باش اونموقع نظرش برمیگرده   بعد قبولی نمیتونه منصرفت کنه که مامانتم اگه یخورده روش کار کنه اجازه میده تو زیاد ب اینا فک نکن فقط تلاش کن قبول شی