2777
2789

شوهر من خیلی پرو و فضوله یواشکی موجودی و گزارش میگیره که بدونه چند دارم هی ازم میپرسه چند میگیری

بعدم انتظار داره هر چی دارم بزارم وسط، میگه دوتامونم بریزیم تو یه کارت در خالی که اخلاقش بده و آینده رابطمون نا معلومه

میخوام دور از چشمش پس انداز کنم و پولام واسه خودم باشه چیکار کنم بنظرتون کمکم کنین

خب که چی مثلا ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ویپاد دارم ، بانک پاسارگاده، پولام رو میریزم اونجا و وام پشتوانه ک میگیرم الان رسیده به ۲۰ م ، اونو میگیرم ، باز از پول تو جیبی م قسطشو میدم و دوباره وام جدید، پولام هم معمولا رب سکه یا نیم میگیرم

چرا یواشکی، پول بیاد حسابم اسکرین شات میگیرم براش میفرستم خوشحال شه اونم

نه دیگه مال من انتظار داره اونموقع پول و خرج کنم همشو به خونه و زندگی و اون ولی من میخوام برا روز مبادای خودم پول جمع کنم اگه بدونه پولی دارم انتظار داره همش خرج کنم و من نمیخوام 

خب که چی مثلا ! 

من سوال ازت دارم این روزا مگه پولی جمع هم میشع?

فقط طلا بخر قسطش بده 

وام بگیر طلا بخر و اینجوری پولی نمیمونه که همسرت  روش برنامه بریزه .....

تو اینده هم چند برابر میفروشی 

قبل عید دستبنی خریدم ۱۴۲ تومان الا ۲۲۰ تومانه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برو برای خودت طلا بخر یا بگو پول دادم طلافروشی طلا اب شده خریدم و گذاشتم همونجا چندماه دیگه بفروشم 

یا بگو پول میدم طلافروشی قسطی طلا میخرم کم کم

پولت به کاری بزن وام طلا یاهرچی وگرنه دهنش هرروز بازه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ببین من کلی پس انداز کردم شوهرم خبر داشت همشو کشید بالا بنظرم وامی بردار ماشین یا چیزی بخر که قسط بدی اگر کارمندی اگر هم شغل آزاد میری بازم ماهانه آن کمتر بگو سکه پارسیان بخر بزار جای امن به شوهرتون بهترینم بود پس انداز هاتون نگید

من ویپاد دارم ، بانک پاسارگاده، پولام رو میریزم اونجا و وام پشتوانه ک میگیرم الان رسیده به ۲۰ م ، او ...

توضیح میدی چیه؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه کارت جدا باز کن بریز تو اونپولاتونو به شوهراتونو نشون ندین نقشه میکشن

دقیقا مال منم اینجوریه واه واه اخلاقشم گوهه والا یه روز خوبه یه روز بد میخوام واسه روز مبادای خودم پول جمع کنم بعد ازم میپرسه حقوق چند میگیری سه تومن کمتر گفتم ولی هی پیگیره عین فضولا میترسم اس ام اس گوشیمو نگاه میکنه پاکش میکنم میگه چیو مخفی میکنی چرا پاک کردی چیکار کنم بنظرت ندونه چند میگیرم

خب که چی مثلا !