2777
2789
عنوان

واقعا زندگی مشترک انقد ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 102 پست

من همسرم خیلی خوبه خداروشکر اما خب زندگی مشترک سختی هم داره بالا پایین زیاد داره 

اما خیانت خیلی شده من اکثر پسرایی که دورم هستن حالا نه صرفا فامیل ها از دوست و ... اکثرا خیانت میکنند متاسفانه 

من با عقل الانم و دیده ها و شنیده های الانم مجرد بودم واقعا میترسیدم ازدواج کنم ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خواهر منم همینارو دیدم درود فرستادم ب مجردی ابدی

اگه دلت پیش کسی گیر نباشه مجردی عالیه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اخه علاوه بر سایت دوستامم همه ناراضین ادم میمونه واقعا

اگه اونقدر وحشتناک بود جدا میشدن

ناله هاشون برای دیگرانه خوشیشون برای خودشون دو تا

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من انقد که از خونواده خودم ناراضیم ومینالم از همسرم نیستم قلب منو به درد اوردن

مشکلات خانوادگی همیشه هست عزیزم ایشالله حل مییشه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

فک میکنم درد بزرگیه واقعا خیانت دیدن من آنقدر زود رنجم و سریع بابت هر چیزی اشکم در میاد و از حال میرم تصور اینکه شوهرم بخواد خیانت کنه بهم واقعا سخته افسرده میشم آخرش دق میکنم از غصه

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

چند تا نکته مهم:

۱.آدمها (مخصوصا ایرانی جماعت) بیشتر از ناله ها و بدیهاشون میگن پیش شما. خوشی هاشون مال خودشونه

۲.مشکلات رو گردن طرف مقابل میندازن و خودشون و نقش شون رو بی تاثیر می دونن

۳.اکثریت انتخاب هاشون اشتباه و بر اساس محدودیت هاشونه ولی این رو در نظر نمی گیرن. اندرو ماتیوس تو کتاب آخرین راز شاد زیستن میگه: آدم ها محق بودن رو به خوشبخت بودن ترجیح میدن

۴.آدم ها نیمه خالی لیوان رو می بینند

کلا زندگی کردن مهارت میخواد بنظرم ،روابط اجتماعی ادب احترام حد نگهداشتن و ... حالا فکر کن زندگی مشترک ی مهارت دوطرفه قوی میخواد 

یچی دیگه اطرافیان اینطوری میگن اکثرا چشم نخورن مثلا😁

اینجاهم ببین طرف لحظه خوشش رو ک نمیاد بگه ،مهربونی شوهرش ،خرید یا حال خوب رو ی قسمت بد رو میاد میگه نباید تعمیم داد ب کل زندگیشون

اینه نظرم🤝😇

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اگه اونقدر وحشتناک بود جدا میشدنناله هاشون برای دیگرانه خوشیشون برای خودشون دو تا

نه واقعا

شرایط جدایی ندارن 

یا بچه دارن

یا جایی برا رفتن ندارن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭