2777
2789

وقتی با شوهرتون دعواتونه یه چیزو هیچوقت نباید زیر پا بذارین اونم رسیدن به ظاهرتونه

حتی شده یه شونه به موهاتون بزنین و دست و صورتتونو فقط بشورین ولی هیچوقت ژولیده نباشید

چون مردا اصولا ادعای خیلی زیادی دارن اولا اینکه میشه یه سرکوفت که تو همیشه ژولیده ای

دوما حال خودتون با ظاهر ژولیده بدتر میشه

خسته و دلشکسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیک و پیک کنین دعوا کنین 

حتما سعی کنین موقع دعوا پیژامه پاش باشه که تحقیرش کنین 🤣

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

قشنگ میدونم چی چی میگی چون تواوووووج دعوا حرفاشو قطع میکنم میرم چیتان پیتان مبکنم میرم کافه.بازار پاساژ اونم میمونه و حرفای نصفه نیمش.

خخخخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اره من یه بار دعوا کردم همینجوری ام زدم بیرون حس بدی داشتم😐😂

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
خوشگل‌کنی بری باهاش دعوا، هرچی‌بگی قبول میکنه‌چون‌ خوشگلی چشاشو میگیره🤭

والا هیچم اینطور نیست هرچقدم خوشگل کنی یه شوهر غرغرو و پر ادعا وقتی غر میزنه خوشگل نمیبیندت

خسته و دلشکسته...

من هرروز و هردیقه با هرررررچیزی توسط شوهرم مقصر شناخته میشم و همیشه حال روحیم داغونه ولی این نکته رو هیچوقت زیرپا نذاشتم چون میدونم قطعا سرکوفت میزنه و اگه سرکوفت بزنه دیگه خیلی بهم میریزم چون همیشه رو ظاهرم حساس بودم

خسته و دلشکسته...

من اگه اینکارو کنم شرایط به شدت بحرانی میشه😂

وای نه.

من بمونم خونه سکته میکنم.

و ب طرز عجیبی ب مرز جنون میرسم اینقدررررررر میزنمش ک خودم خسته میشم براهمین خودشم میدونه دعوا رو کش نمیده من میرم اونم لال میشه.

و واقعا این جنون دست خودم نیس حتی دکترو مشاورم رفتم درست نشدم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون