2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 99 پست
من روزای اول این شرایط و ک دیدم از جاریم سرد شدم اصلا شدید بدم می اومد حتی از بچشولی بعدش که شوهرم ا ...

اره از بچه منم بدشون میاد

طوری که قبل اینکه من از اونا سر شم یک روز دخترم گفتم ازشون بدم میاد عموم جلوی زن عموم به من میگه چرا اومدی ماشین ما 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره ببین ناراحته حسودی هم میکنه دوست داره فاصلتو با شوهرش حفظ کنی . برادرشوهر هم تو زمین و آسمون گیر ...

حقیقتا بعد اینهمه حرصی که بهم داده دوست ندارم اصلا بعدا از من خوشش بیاد همون بهتر دوری و دوستی باشه

دلم صاف نمیشه ازش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحت بگید ترجیح میدیم خودمون بریم

اگه اینو بگیم جز مون می ن 

شما یک چیزی اینجا میگیم یک چیزی میشنوید 

یعنی مادرشوهرم اینا صرفا اینا شاد باشن همه چی رو دارن فدا میکنن

تا الان برادرشوهرم یک روسری برای زنش نخرید وقتی می‌رن بیرون کارت بایاشو میبره حتی یک رستوران و بستنی با پول باباست 

در حالی ماشین زیر پاش هایما هست و‌وضع کاریش خوبه موبایل فروشی داره

اره از بچه منم بدشون میادطوری که قبل اینکه من از اونا سر شم یک روز دخترم گفتم ازشون بدم میاد عموم جل ...

وای نه من اینجوری نمیکردم دیگه بچه گناهی نداره که🥲🤦🏻‍♀️دیگه اون خیلی جنسش خرابه

ولی من بعدا دیدم ذات جاریم خوبه باهاش خیلی خوب شدم ی پسرم داره هروقت بریم بیرون میبریمش

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

حقیقتا بعد اینهمه حرصی که بهم داده دوست ندارم اصلا بعدا از من خوشش بیاد همون بهتر دوری و دوستی باشهد ...

اره باهاش صمیمی نشو اون دیگ خیلی زیاده روی کرده

وای نه من اینجوری نمیکردم دیگه بچه گناهی نداره که🥲🤦🏻‍♀️دیگه اون خیلی جنسش خرابهولی من بعدا دیدم ذ ...

اصلا برادرشوهرم طوری رفتار میکنه اصلا ببینی حرصت می‌گیرد 

فک کن کل فامیل حرصشون گرفته 

توی مراسم نذری ما حرف میزد با داد و دست ،یهو دستش خورد لب زنش و بعد سر من داد زد جلوی سی نفر ول کن دیگه بین چی کار میکنی منم میگفتم حمید اون درو ببند نذری رو ها رو بچینیم بعد؟ 

اصلا برادرشوهرم طوری رفتار میکنه اصلا ببینی حرصت می‌گیرد فک کن کل فامیل حرصشون گرفته توی مراسم نذری ...

وای نه پس اینا اصلا خودشون مشکل دارن

ما اصلا اینطوری نمیکنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دوری کن تا احترامت حفظ بشه شعدر ندارن

ببین اصلا آشنایی وش از مدرسه دختر منه 

اونجا مربی یار بود و حمید برادرشوهرم بنا به دلایلی میرفت ظهر ها دنبال دخترم و اونجا هم دیگر و دیدن 

بعد ازدواجشون با اینکه ظهر ها میرفت دنبال زنش دختر منو نمیاورد یا وقتی نیاورد با کلی قیافه و اخم و تخم یا دختر من کلی ناراحت میومد خونه

وای نه پس اینا اصلا خودشون مشکل دارنما اصلا اینطوری نمیکنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دوری کن تا اح ...

اره اصلا اون سی نفر همه بهم میگفتن باشه تو جواب نده بیخیال شو 

داخل اون سی نفر مادران و پدرزن برادرشوهرمن بود خیلی بهم برخورد شانس آوردن شوهرم اونجا نبود نذری پخش می‌کرد با ماشین به دوست آشنا 

ببین هنوز به شوهرم نگفتم جلوی جمع طوری روی سر من داد زد یهو سکوت برقرار سد

ببین اصلا آشنایی وش از مدرسه دختر منه اونجا مربی یار بود و حمید برادرشوهرم بنا به دلایلی میرفت ظهر ه ...

یا خدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️عفریته خانوم😐😐😒😒من زمانی که باهم دوست بودیم اونا اطلاع داشتن همیشه پلاستیک پلاستیک برای بچه ها خوراکی میفرستادم هیچوقت کاری نمیکردم ازم ناراحت بشن حتی الان هم اگه با مادراشون مشکل دارم با بچه اخه؟همیشه به نامزدم میگم تو عموشونی داییشونی خیلی بهشون عزت بذار با من کار نداشته باش

ی بار من قهر بودم برای من کلی خوراکی و گیر سر و جوراب خریده بود بعد خواهر زاده هاش تو ماشین دیدن داده بود به اونا گفتم عیب نداره کار خوبی کردی با اینکه یکم حسودیم شده بود😐🤦🏻‍♀️

اصلا تصمیم گرفتم هرچی بگن اهم کنم ‌خودشون کلی شوخی و حرف میزنن ما میخندیدن اصلا اخم نمیکنیم از این به بعد تصمیم گرفتم عین خودشون شم

اصلا تصمیم گرفتم هرچی بگن اهم کنم ‌خودشون کلی شوخی و حرف میزنن ما میخندیدن اصلا اخم نمیکنیم از این ب ...

اره شماهم ضایعشون کنید ادب شن😐🤦🏻‍♀️انگار فقط اینا ازدواج کردن چنان چص میکنه😐😒شاه ماهی که تور نکردی عنتر خانوم شل کنننن

اره اصلا اون سی نفر همه بهم میگفتن باشه تو جواب نده بیخیال شو داخل اون سی نفر مادران و پدرزن برادرشو ...

باید بگی به شوهرت تا بشناستشون و پشتت در بیاد دانا باش الکی چشم پوشی نکن

یا خدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️عفریته خانوم😐😐😒😒من زمانی که باهم دوست بودیم اونا ...

وااای نگو  کلی خوراکی برای زنش دودایی رفتن خریدن بعد دخترمنم رفته بود پایین دیده بود دستشون از دوتا نایلون بزرگ یک عدد لواشک ارزون ۲۰تومنی داده بودن دستش

آورده بود بالا دخترم که بیا مامانم عمو و زن عمو پایین کلی خوراکی خریدن اینم بعدمن دادن با شادی میگفتم گفتم از کلی خوراکی لواشک لنت مانند بهت دادن میدونی از کدوم میگم 

میگه اره بقیه رو مامانی گرفت گفت مال زن عمو زشته بزار سرجاش 😐😐

اره شماهم ضایعشون کنید ادب شن😐🤦🏻‍♀️انگار فقط اینا ازدواج کردن چنان چص میکنه😐😒شاه ماهی که تور نک ...

دقیقا دقیقا زندایی و زن عموهای شوهرم آروم توی گوش من گفتن که خوبه حالا هم جین تحفه ای نیستا