2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 99 پست
چشم عزیزم من به جای تو آیه الکرسی رو میخونم فدات شم

فدات شم خندم گرفت😂😂😂😂دستت دردنکنه تا جمعه ببینیم چی میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چشم عزیزم قصدم همینه بخدا اصلا زیاد هم رفت و آمد نمیکنم باهاشون

سارا اون همسایمون که گفتم اهل خوی هستن و دوباره برگشتن تو کوچمون ،امشب شام دعوتمون کرده🥺😍 میخواستم برا خونه نوییش کادو ببرم گفت شام باید بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا اون همسایمون که گفتم اهل خوی هستن و دوباره برگشتن تو کوچمون ،امشب شام دعوتمون کرده🥺😍 میخواستم ...

عزیزم چقدر خوب 

چقدر خوبه همسایه آدم تو باشی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم چقدر خوب چقدر خوبه همسایه آدم تو باشی

فدات شم لطف داری♥️🫂اون روزا که جنگ بود من و مهدی بهشون زنگ زدیم که بیایین سمت مازندران انقد خوشحال شدن که سراغشون رو گرفتیم.بچشون فلج هست سارا🥺 کیان این مدت که بزرگتر شده وقتی از خونشون برمیگرده میگه براش ناراحتم دلم میسوزه🥺

فدات شم لطف داری♥️🫂اون روزا که جنگ بود من و مهدی بهشون زنگ زدیم که بیایین سمت مازندران انقد خوشحال ...

چقدر خوبید 

عزیزم 😔

کیان پسر فهمیده ای هست 

راستی آیه الکرسی خوندم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر خوبید عزیزم 😔کیان پسر فهمیده ای هست راستی آیه الکرسی خوندم

اوناهم خدایی آدمای خوبی هستن من و مهدی اصلا غیر خونواده با کسی ارتباط نداریم ولی اینا بااینکه خانمه ازمن خیلی بزرگتره ولی میتونم ارتباط بگیرم .دستت دردنکنه عزیزدلم😍

اوناهم خدایی آدمای خوبی هستن من و مهدی اصلا غیر خونواده با کسی ارتباط نداریم ولی اینا بااینکه خانمه ...

فدات شم 

انشاالله از این فکر و خیال خلاص شی و ذهنت آزاد شه و دوباره همون افسانه پرانتزی خودمون بشیم من که دلم برای روزمرگی هات تنگ‌شده 

دخترشون میگفتی شبیه لیا هست؟همون خونواده آن؟پسرشون میشه خوب شه؟

فدات شم انشاالله از این فکر و خیال خلاص شی و ذهنت آزاد شه و دوباره همون افسانه پرانتزی خودمون بشیم م ...

فدات شم خدا از دهنت بشنوه🤲🤲🤲🤲 خداکنه قول جمعه اش قول باشه🤲 

آره همون خونواده هستن انقد بامحبت هستن سارا بااینکه بار اولم بود اصلا سختم نبود انقد که مهربونن بخدا ،کیان انقد ذوق خونشون رو داشت🥺

بلکه خدا معجزه کنه🥺 پسرش دوقلو بود به قلش مرد بعد به دنیا اومدن🥺 بهشون اکسیژن نرسیده بود دکترای بی عقل باعثش شدن🥺 یه سریا فلج حرکتی میشن یه سریا هم مغزی پسر  اینا حرکتی شده ولی ماشالله هوشش خیلی خوبه و شکر خدا بازم میتونه بشینه یا خودش غذا بخوره تاحدودی بعضیا کلا بی حرکت میشن🥺

فدات شم خدا از دهنت بشنوه🤲🤲🤲🤲 خداکنه قول جمعه اش قول باشه🤲 آره همون خونواده هستن انقد بامحبت هس ...

ایشالله اللهم صل علی محمد و ال محمد 

اخییی خیلی از بیماری و اتفاقا قصور پزشکی هست بیچاره پسره 

اگهذخدا بخواد معجزه میشه و دل این خانواده شاد شه 

براشون دعا میکنم

ایشالله اللهم صل علی محمد و ال محمد اخییی خیلی از بیماری و اتفاقا قصور پزشکی هست بیچاره پسره اگهذخدا ...

♥️♥️♥️آره واقعا درد بزرگیه بچه به اون خوشگلی الان ۲۳سالشه🥺 خیلی سخته هرجا بخوان برن دلشون پیش بچه هست به مدت از کوچه ی ما رفته بودن خیلی اذیت شدن نتونستن طاقت بیارن دوباره برگشتن