2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با کیه

564 بازدید | 99 پست

سلام من تازه جاری دار شدم چند ماهه 

با خونواده ی شوهرم توی یک ساختمان زندگی می‌کنم 

برادرشوهرم ده سال از من کوچیکتره و وقتی بچه بود من عروسشون شدم تقریبا از بچگیش باهم توی یک ساختمان بودیم به درس و مشقش میرسیذم عین خواهر برادر بودیم 

امسال ما نذری داشتیم بعد همه جمع بودیم پدرم گوجه خریده بود برای نذری ما ،حامد گفت چند دادید نه بگید براتون واریز کنم نذری ماست شما چرا باید حساب کتید فلان خلاصه شوهرم پول بابای منو زد

بعد ظرف یکبار مصرف رو برادرشوهرم از فامیل زنش پسرخاله زنش خریده بود و دو ساعتی بود آورده بود 

بعدش برادرشوهرم برگشت گفت تو که حساب میکنی سیصد تومن هم من داد برای واینمس جرم گیر و کیسه فریزر برای تمیز کردن اینجا اونم بده و خندید 

شوهرم بده شماره حسابت رو بریزم 

منم گفتم حمید واقعا زشته پول اینا که داخل نذری نرفته حیاط مامانت اینا تمیز کردیم و خندیدم

نگو شوهرم پول ظروف یکبار مصرف را داره واریز میکنه و من فک میکردم ۳۰۰داره به برادرشوهرم میده 

برگشته گفتم حمید واقعا که ۳۰۰تومن اخه 

برگشت جلوی همه به خصوص زنش چپ چپ با طعنه و خشم تمام کرد و چشماشو برگردوند 

منم گفتم چته تو هر چی من میگم این روزا بهت برمیخوره چشم و ابرو میایی اخم میکنی تازگیا چرا اینجور شد قبلا اینجور نبودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شوهرم یهو داد زد میبینم برات قیافه می‌گیرن باهاشون حرف نزن شوخی نکن محلشون نده آدم میشن حتما زنش یاد میده دیگه بهش 

داخل پرانتز بگم فک کنم ده بار یا کمتر و بیشتر که من هر وقت شوخی می‌کنیم باهاشون اخم و تخم میکنن و قیافه می‌گیرین طوری که همه متوجه شده اند و درواقع آخرین قطره ای بود که صبر ما رو لبریز  کرد

نگو شوهرم از اینکه اونجا حساب نکرده و شماره حساب گرفته آورده تا حساب کنیم ناراحتی که حساب میکردی ما به تو میزدم 

و برادر شوهرم مدام جلوی زنش میگفت بزن بزن از صبح تا ده شب هر لحظه میگفت

دیگه برادر شوهرت رو محل نده میدونم سخته یه سری زنای فتنه هستن ک باعث این چیزا میشن

خیلی ناراحتم از چی میگم حرف درست میکنن 

فک کنن پا گشا 

مادرشوهرم گفت جلوی اونا کت هفته بعد خونواده جاریم رو خونه دعوت میکنه برای سام بار اول 

گفتم تو که زحمت میکنی بیا مجلل کنیم تالار رستوران مهمونی خوب بدیم 

بعد چند برادرشوهرم اخماش تو هم بود گفتم چته قیافه گرفتی میگه تو اصلا متوجه چی میگی 

گفتم چیشده که 

برگشتی میگه خونه دعوت نکن رستوران باش یعنی میگی خونواده اون خونت ما نیان زهرا هم ناراحت شده که چرا مامانش اینا خونت نباید بیان

خیلی ناراحتم از چی میگم حرف درست میکنن فک کنن پا گشا مادرشوهرم گفت جلوی اونا کت هفته بعد خونواده جار ...

اووو به جهنم که ناراحت شده🫤🫤🫤 به نظرم دیگه محلشون نکن از اخلاق خوش تو دارن سو استفاده میکنن جاریت بهت حسادت میکنه 

اووو به جهنم که ناراحت شده🫤🫤🫤 به نظرم دیگه محلشون نکن از اخلاق خوش تو دارن سو استفاده میکنن جاریت ...

میبینی توروخدا 

هرچی میگم یک شری به پا میشم 

اصلا میگم بالا چشمتون ابرو اخم میکنن 

طوری که دیگه حامد شوهرم میگم چنان با رفتارشون از چشمم افتادن که دوست ندارم ببینمشون 

اینا ساده ترین و پیش پا افتاده ترین ها هست که گفتم 

در عرض سه ماه ،سی تا حرف درست کردن

خیلی ناراحتم از چی میگم حرف درست میکنن فک کنن پا گشا مادرشوهرم گفت جلوی اونا کت هفته بعد خونواده جار ...

باهاش صمیمی نشو شوخی نکن هم تو حق داری هم اون 

حقیقتا منم این مشکل و دارم نامزدم پسر کوچیک خانوادست و زن داداشش خیلی باهاش راحته و شوخی میکنه حتی شلوار نامزد منو میپوشه 

منم خوشم نمیاد ایشونم روی خوش نشون نمیده ی سری چیزا توی دوران مجردی باید بمونه واقعا

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

باهاش صمیمی نشو شوخی نکن هم تو حق داری هم اون حقیقتا منم این مشکل و دارم نامزدم پسر کوچیک خانوادست و ...

اره تو الان دقیقا شرایط مایی 

یعنی فک میکنی از راحتی من با برادرشوهرم ناراحته؟دلیل این سخن چینی ها و اخم‌و تخم هاشون اینه؟