2777
2789

خداییش من اصلا مذهبی نیستم، اصلا و ابدا و ب نذر هم اعتقادی ندارم  اما از  نوجوونی یه چیزی تا الان تو  وجودم مونده  و اونم اینه که  هروقت صدتا صلوات برای چیزی نذر میکردم برآورده میشد! هزارتا برآورده نمیشد ولی صدتا برآورده میشد. هنوزم همینطوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش من اصلا مذهبی نیستم، اصلا و ابدا و ب نذر هم اعتقادی ندارم اما از نوجوونی یه چیزی تا الان تو ...

من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردم

و یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد 

من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردمو یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد

بله، دقیقا حاجت های یهویی و استرس زا رو خیلی خوب جواب میده، حتی در حد چندتا صلوات.

من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردمو یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد

انشالله اگر ب صلاحت باشه برآورده میشه ولی نذرت رو بزرگ نکن ک ته دلت بترسی ک نتونی انجامش بدی! همون شک  تاثیرگذاره، نذر کوچیک صلوات بکن! خدا متر دستش نمیگیره اندازه گیری کنه!