2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با کیه

124 بازدید | 15 پست

سلام من تازه جاری دار شدم چند ماهه 

با خونواده ی شوهرم توی یک ساختمان زندگی می‌کنم 

برادرشوهرم ده سال از من کوچیکتره و وقتی بچه بود من عروسشون شدم تقریبا از بچگیش باهم توی یک ساختمان بودیم به درس و مشقش میرسیذم عین خواهر برادر بودیم 

امسال ما نذری داشتیم بعد همه جمع بودیم پدرم گوجه خریده بود برای نذری ما ،حامد گفت چند دادید نه بگید براتون واریز کنم نذری ماست شما چرا باید حساب کتید فلان خلاصه شوهرم پول بابای منو زد

بعد ظرف یکبار مصرف رو برادرشوهرم از فامیل زنش پسرخاله زنش خریده بود و دو ساعتی بود آورده بود 

بعدش برادرشوهرم برگشت گفت تو که حساب میکنی سیصد تومن هم من داد برای واینمس جرم گیر و کیسه فریزر برای تمیز کردن اینجا اونم بده و خندید 

شوهرم بده شماره حسابت رو بریزم 

منم گفتم حمید واقعا زشته پول اینا که داخل نذری نرفته حیاط مامانت اینا تمیز کردیم و خندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو شوهرم پول ظروف یکبار مصرف را داره واریز میکنه و من فک میکردم ۳۰۰داره به برادرشوهرم میده 

برگشته گفتم حمید واقعا که ۳۰۰تومن اخه 

برگشت جلوی همه به خصوص زنش چپ چپ با طعنه و خشم تمام کرد و چشماشو برگردوند 

منم گفتم چته تو هر چی من میگم این روزا بهت برمیخوره چشم و ابرو میایی اخم میکنی تازگیا چرا اینجور شد قبلا اینجور نبودی

بعد شوهرم یهو داد زد میبینم برات قیافه می‌گیرن باهاشون حرف نزن شوخی نکن محلشون نده آدم میشن حتما زنش یاد میده دیگه بهش 

داخل پرانتز بگم فک کنم ده بار یا کمتر و بیشتر که من هر وقت شوخی می‌کنیم باهاشون اخم و تخم میکنن و قیافه می‌گیرین طوری که همه متوجه شده اند و درواقع آخرین قطره ای بود که صبر ما رو لبریز  کرد

بعد من هیچی نگفتم گفتم فقط با این رفتارت ما فک می‌کنیم که سمت زنت داری اینجور میکنی با من 

بچه ها برادرشوهرم عین برادر بودیم چقدر باهم شوخی میکردی الان تا یک چی میگم قهر میکنن حرف درست میکنن و نا چند ساعت قیافه می‌گیرد برای آدم

واقعا ؟ چرا چیکار کردم مگه

یعنی چی که قبلا اینجوری نبودی جدیدا اینجوری شدی؟. جلو زنش اونوقت؟ 

بعد اون با داداشش داشت حرف میزد و حساب کتاب میکرد ، به شما اصلا ربطی نداشت دوبار گفتی زشته 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
یعنی چی که قبلا اینجوری نبودی جدیدا اینجوری شدی؟. جلو زنش اونوقت؟ بعد اون با داداشش داشت حرف میزد و ...

خوبه پس من فک میکردم جاریم سخن چین حرف درآر 

فهمیدم شکا هم شخصیت اونو دارید 

اصلا ی بار به خودت شک نکنیا ،حسود

نه 

من دلی می‌کنم 

حرف من نیست تقریبا در عرض این یه ماه ،سی بار حرفای من بهشون برخورد هر بار شر کردن قهر کردن منو ناراحت کردن 

طوری که الان من دوست ندارم وقتی میان برم پیششون

نه من دلی می‌کنم حرف من نیست تقریبا در عرض این یه ماه ،سی بار حرفای من بهشون برخورد هر بار شر کردن ق ...

یکم اوایلش جو میگیرتشون شاید منظورتونو بد متوجه میشن 

من خودم جاری کوچیکه ام ، برای همه چیز جاریم خون منو تو شیشه کرد ، ولی از نظر خودش حرف بدی نمیزد 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
یکم اوایلش جو میگیرتشون شاید منظورتونو بد متوجه میشن من خودم جاری کوچیکه ام ، برای همه چیز جاریم خون ...

نمی‌دونم شاید اوایل اسنجوری هست

ببین پاگشا میخواست کنه مادرشوهرم اونا رو 

بعد من گفتم خونه نکن تو رستوران تالار مفصل کنیم 

بعد چند روز برادرشوهرم قیافه رود گفتم چیسده ناراحتی ازمن 

گفت اصلا میفهمی چی گفتی گفتم به کی به چی 

با اون حرف ریتورا میخوایی بگی خونواده اونا پاشونو خونه ما نزارن برن رستوران😐زهرا میگه به اون چه ربطی داره که مامان بابای من خونه شما بیان یا نه یا ریتوران برن