2777
2789
عنوان

مطمئن شدم خدا منو نمیبینه😭😭😭

155 بازدید | 16 پست

از صبح دارم گریه میکنم نمیتونم آروم بشم

من دیگه اعتقاد هامو از دست دادم چون هیچوقت دعاهام نشد 

چون هرچی به خدا و اماما اصرار کردم التماس کردم هر نذر و دعایی بگید کردم ولی نشد 

تلاش هم میکردم فقط کمک میخواستم ازشون ولی نکردن خیلی حالم بده 

میگم خوشبحال اونایی که خدا دوسشون داره و بهشون نگاه میکنه منو هیچوقت دوست نداشت اصلا کمکم نکرد 

الان دیگه میدونم خدا منو نمیبینه به خاطر همین به اینده امید ندارم اصلا دوست ندارم  فردا صبح زنده باشم😭😭

عزیزمممممم 🥺💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ سال زجر کشیدم دیگه احساس میکردم خدا اصلا منو دوست نداره و داره عذابم میده 

الان که به گذشته فکر میکنم میبینم باید اون دوران طی میشد تا من یه تصمیم درست بگیرم 

بعد هر سختی اسابشه این آیه قرآن بود ومن به چشم دیدم

نمیتونم تحمل کنم یکی میبینم خداروشکر میکنه که به خواسته ش رسیده واقعا قلبم میشکنه میبینم خودمو😭😭

همه همینیم فعلا 🥺💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خدا میشنوه .

ولی استجابت دعا ربطی به دوست داشته شدن شما نداره که .

مثلا بچه کوچولو دلش اتش بازی میخواهد مامانش میگه نه .

بچه ترقه بازی میخواهد مامانش میگه نه .

خدا هم سرپرست ماست .

چیزی خ‌واستیم نداده .

چون قصه اش همون قصه مادر و‌اون بچس .

پول داری دیدم بعد از پولدار شدن اد م بدی شد

یکی بود بعد خونه دار شدن کاش خونه نمیخرید فقیر شد دوباره بدون خانه .ولی فقیر.

یکی بچه دارشد زندگی چند نفر را از هم‌پاشوند.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خدا میشنوه .ولی استجابت دعا ربطی به دوست داشته شدن شما نداره که .مثلا بچه کوچولو دلش اتش بازی میخواه ...

آخه من میگم همون مادر اگه ۲ تا بچه داشته باشه به یکیش بده ولی به یکیش نده خب این معلومه یکیشو دوست نداره!

خدا هم چیزی کا من میخواستم و به بقیه داد😭

هیچوقت چیزی بزور از خدا نخواه...

اگر نشده ، بدون این نشدنه برات بهتر بوده...

ما باطن کارها و مسیر هارو نمی‌دونیم،زور الکی میزنیم که به جایی که می‌خوایم برسیم.

من مطمئنم چند سال دیگه به خاطر این نشدن ها خدارو شکر می‌کنی...

خدا برات بهترین هارو بخواد انشاءالله...

موفق باشی عزیزم..

هیچوقت چیزی بزور از خدا نخواه...اگر نشده ، بدون این نشدنه برات بهتر بوده...ما باطن کارها و مسیر هارو ...

ممنونم🤍🥲 

ولی من احساس میکنم خدا منو نمیبینه چون واقعا هرچی میخوام نمیشه هم طولانی مدت بخوام هم کوتاه مدت خیلی حالم بده 

ممنونم🤍🥲 ولی من احساس میکنم خدا منو نمیبینه چون واقعا هرچی میخوام نمیشه هم طولانی مدت بخوام هم کوت ...

همین که داری اسم خدا رو میاری یعنی داره می‌بینتت...

ناامید نباش حتی برای به لحظه..

دلتو بسپار به امام رئوف ،امام رضایی که زود راضی میشه...

خود امام رضا(علیه السلام)دلتو سبک کنه انشاءالله..

منم یه روزایی یه حاجت خییییییییییلییییییییی مهم داشتم،به زمین و زمان قسم میدادم خدارو تا به زور حاجتمو بگیرم..

حتی توی یه روضه شنیدم حضرت ابالفضل (سلام الله علیها)رو به حضرت رباب (سلام الله علیها)قسم ندید که شرمنده بشه ولی من قسمش دادم!!!

خیلی حالم بده بود...

خیلی...

خود خدا بعد از سه چهار سال جوابمو داد از یه جایی که فکرشو نمی‌کردم.

حاجتمو گرفتم به وقتش، ولی یاد گرفتم چیزی رو به زور نخوام!!

حاجت روا بشی انشاءالله..

همین که داری اسم خدا رو میاری یعنی داره می‌بینتت...ناامید نباش حتی برای به لحظه..دلتو بسپار به امام ...

امام رضا که زنگ میزدم هر روز حرمش دعا میکردم 

دعام کلا برعکس شد 

دوباره سال بعدش رفتم چقدر نماز و دعا و اینا بازم برعکس شد 

دیگه هیچی نمیخوام ازش

امام رضا که زنگ میزدم هر روز حرمش دعا میکردم دعام کلا برعکس شد دوباره سال بعدش رفتم چقدر نماز و دعا ...

وقتش دختر جون...

به وقتش...

دیر و زود داره،سوخت و سوز ندارد..

ببخشید انگار یکم رفتم تو فاز نصیحت ولی قصدم این نبود

همه ی حرفام از ته دلم بود..

وقتش دختر جون...به وقتش...دیر و زود داره،سوخت و سوز ندارد..ببخشید انگار یکم رفتم تو فاز نصیحت ولی قص ...

نه ممنون وقت گذاشتی 

راستش وقتش تموم شد . دیگه هیچوقت نمیشه 🥲