2777
2789

کلا کربلا نرفتم

اولیشم میخوام‌امسال و اینجوری برم

کلا هر چی که میدونید میشه بهم بگید ممنونم

به امید بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای شفای پسرم فرزاد دعا کنی؟

رفتی نجف ،درِ خونه ی امام علی رو بزن بگو مگه در رو برای همه ی نیازمندا باز نمیکردی؟یا اینجا هم پارتی بازیه؟

چرا در رو واسه فرزاد من نمیکنه😢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭...

میشه برای شفای پسرم فرزاد دعا کنی؟رفتی نجف ،درِ خونه ی امام علی رو بزن بگو مگه در رو برای همه ی نیاز ...

سلام عزیزم

این روزها خیلی برای فرزادت دعا کردم انشالله خوب بشه 

لایک نکن لطفا😬
سلام عزیزماین روزها خیلی برای فرزادت دعا کردم انشالله خوب بشه

سلام جانم

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

صندل راحت بردار برا خودت و دو دست جوراب و و باند و اینا واسه ابله ی پا 

دو سه دست حداقللل تیشرت مشکی خنک بردار 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

از من بهت نصیحت. 

حتما و قطعا یا یک مرد محرم برو. 

اون مسیر امنیت داره خیلی زیاد. 

اما شلوغی ها و ازدحام قطعا نیاز داری یک مرد پشت سرت باشه و از بغل دستات رو بگیره تا اذیت نشی بین نامحرم ها. 

قبل رفتن حتما حجامت الرژی بده. 

حتما از مرز ماسک بزن تا وقتی برگردی. 

سنگ نمک و هاضوم هم همراهت باش. 

یه دست لباس تنت باشه دو دست زاپاس بردار. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا تنها خوب یه همسفر پیدا کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره