2777
2789

فهمیدم هر آدمی تو زندگیش با کلی مشکل سروکله میزنه برای همین از ی جایی به بعد دیگه رفتار زشت کسی ناراحتم نمیکنه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه‌های زندگی ، ولی از نظر خودم پخته‌تر نشدم فقط اونا تونستن شوقمو کم‌کم بکشن برا همین دیگه زیاد چیزیو جدی نمیگیرم 

عین پیرمردها که ساکتو اروم‌ان عین اونام

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

تجربه‌های زندگی ، ولی از نظر خودم پخته‌تر نشدم فقط اونا تونستن شوقمو کم‌کم بکشن برا همین دیگه زیاد چ ...

به نظر اینم با سیاست بودن نیست بیشتر بی تفاوتی 

خیلیا دیدی مثلا موقع بحث جواب نمی دند ولی به وقتش برای طرف دارند 

فقط از راه تجربه بدست میاد باید اونکار رو انجام بدی خطا رخ بده و کار دستت بیاد. اما چیز هایی هم مثل ...

درسته بیشتر گوش می دند اینجور آدما 

فکر می کنم هیجانی نبودن خودش نشون دهنده پختگی

من از این ساده بودنا یجورایی خوشم میاد اینکه دو رو نیستم کاری به کسی ندارم..

منم یه زمانی همین فکر می کردم تا الان تو خانواده همسرم بهم یه حرفی می زنند تو خفا بعد من چیزی نمی گفتم بعد هی تو دلم می موند یهو من تو جمع نمی تونستم کنترل کنم می گفتم و همه کازه کوزه ها سر من می شکست 

اون سیاست به خرج می دادندمن نمی دادم 

تا اینکه یادگرفتم مثل خودشون تو خفا جواب بدم 

به نظر اینم با سیاست بودن نیست بیشتر بی تفاوتی خیلیا دیدی مثلا موقع بحث جواب نمی دند ولی به وقتش برا ...

اره خودمم اشاره کردم سیاست نیست ، یجور واکنش دفاعیه در برابر اتفاق ها که دیگه ادمو لال کردن

ولی سیاست داشتن یچیز ذاتیه بیشتر مثلا ابجی خودم یجوری طرفو میشوره میزاره کنار یا یجوری صحبت میکنه که همه‌ی خانواده چشمشون به اینه و هرکاری بگه انجام میدن بیشترم بخاطر طرز تربیتشه خیلی تو اجتماع بوده جمع‌ها مختلفو حضور داشته و الانم وقتی دقت میکنم میبینم بخاطر همه‌ی اینا کسی بخودش احازه نمیده کوچیک ترین چیزی بگه بهش و اینکه مامان بابامم بخاطر این پررو بودنشم چیزی نگفتن بهش نه محدودش کردن نه دعوایی نه چیزی از همه‌ی اینا یه همچین خروجیه بیرون اومده

در کل اول ذاتی که هر شخصی داره و بعدم تجربه های زندگی ادمو پخته و باسیاست میکنه اما از نظر خودم اولی تاثیر گذارتره

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...